BOSCH CLICK&CLEAN SYSTEM

Sistemul Click&Clean oferă o vizibilitate sporită asupra suprafeței de lucru, fapt ce permite o operare mai precisă și mai rapidă. Sistemul ține praful la distanță, acesta fiind aspirat imediat. Astfel, acesta nu are timp să se depună pe unelte, crescând durabilitatea acestora şi a accesoriilor.

Click&Clean sprijină într-un mod fiabil o muncă eficientă, indiferent dacă este vorba despre lucrul în construcții, renovări, reabilitări sau spații interioare. Sistemul oferă precizie și rapiditate pentru o vizibilitate bună asupra suprafeței de lucru, iar după muncă scuteşte utilizatorul de curățenia obositoare. În plus, datorită acestui sistem, praful este ținut la distanță, iar sănătatea nu este pusă în pericol. Praful nociv este aspirat imediat, iar durabilitatea sculelor și accesoriilor creşte deoarece nu mai există depuneri pe elementele motorului ori pe accesorii.

Toate sculele electrice, accesoriile și sistemele de aspirare Bosch au fost dezvoltate împreună și adaptate perfect unele în raport cu celelalte. Pentru o maximă accesibilitate, componentele sistemului și accesoriilor, cât și L-BOXX-urile se completează într-un mod armonios, astfel sistemul Click&Clean permite un lucru curat, rapid și fără complicații.

Testele de performanţă ce au fost efectuate în laboratoarele de măsurare ale unei asociații profesionale din construcții (BG Bau), folosindu-se mașina de frezat caneluri în zidărie GNF 35 CA Professional și șlefuitorul cu excentric GEX 125-150 AVE Profesional, ambele racordate la aspiratorul GAS 35 M AFC Profesional, au avut rezultatele excelente.

Ergonimia L-Boxx-ului

Sistemul L-Boxx permite un lucru eficient datorită ergonomiei, permițând un lucru cu sculele electrice în poziții cât mai bune. Dispozitivul de înfășurare a furtunului aspiratorului este patentat Bosch, iar filtrul este dotat cu o funcție automată de curățare, toate acestea făcând munca mai ușoară și mai rapidă pentru utilizatori.

Pe lângă calitatea muncii prestate, eficiența este un alt plus perceput de utilizatori, cu ajutorul sistemului Click&Clean economisindu-se timp, deoarece nu mai este nevoie de o curățare suplimentară.

Aspiratoarele universale Bosch cu sistem de curățare automată a filtrului (AFC) oferă, datorită curățării regulate a filtrelor-burduf plate, un debit ridicat, pentru rezultate excelente de lucru chiar și în cazul aspirării unor cantități mari de material. Filtrul-burduf plat suportă până la 500 kg de praf, echivalentul a peste 27 de canistre pline, fără ca acestea să scadă capacitatea de aspirare.

Aspiratoarele sunt împărțite conform standardului internațional EN/IEC 60335-2-69 Anexa AA, în clasele de praf L, M și H. Fiecare țară în parte stabilește apoi clasele de aspiratoare adecvate pentru fiecare tip de praf. Alegerea sistemului potrivit depinde, în primul rând, de materialele prelucrate.

 Autori: Ciprian Rotaru

           Silviu Mustățea

SC EUROTECH S.R.L.

Membru al Reţelei TEHNIK

Iaşi, România

Splai Bahlui Mal Stâng 25 B

Cod Poştal: 700029

Tel: 0232/231.435

Fax: 0232/266.364

sales@eurotech-iasi.ro

www.eurotech-iasi.ro

www.reteaua-tehnik.ro