BOSCH, CELE MAI PUTERNICE POLIZOARE UNGHIULARE DIN LUME

Bosch își extinde gama de produse profesionale pentru a include cele mai puternice polizoare unghiulare din lume, fiecare cu o putere de 1,900 W: modelul GWS 19-125 CI Professional, modelul GWS 19-125 CIE Professional, modelul GWS 19-125 CIST Professional și modelul GWS 19-150 CI Professional. Ele oferă un mod și mai rapid de a lucra față de modele anterioare de 1,700 W, care duc la o creștere a productivității utilizatorilor. În același timp, sculele sunt proiectate ergonomic și ușor de manevrat. Ele se potrivesc bine mâinii mulțumită mânerului cu circumferința de 208 mm. Modelele cântăresc numai 2,4, respectiv 2,5 kilograme și oferă cel mai bun raport putere-greutate de pe piață.

Uneltele oferă un nivel înalt de protecție a utilizatorului: au ca şi caracteristică funcția ” Kick Back Control” (în trecut cunoscută ca și Kick Back Stop), start ușor, protecție la repornire, un dispozitiv de protecție cu blocare anti-rotație și un mâner auxiliar prevăzut cu amortizor de vibrații.

Modelul potrivit pentru orice cerere

Polizoarele unghiulare de 1,900 W sunt potrivite pentru utilizarea continuă datorită performanței lor înalte și modului ușor de folosință. Ele permit prelucrarea foarte blândă, rapidă și totuși puternică a materialelor sensibile, chiar și atunci când este vorba de tăieri complexe și acțiuni de polizare. Cele patru modele acoperă o vastă gamă de cereri de aplicații pentru diferite necesități:

Modelul GWS 19-125 CI Professional este potrivit pentru toate tipurile de tăieri și polizări.

Modelul GWS 19-125 CIE Professional este potrivit pentru operațiunile cu materiale sensibile folosind viteze mici și accesorii speciale cum ar fi periile.

easy engineering - bosch 1 text

Modelul GWS 19-125 CIST Professional are un calibru de cuplu mai mare și este optim pentru operațiuni intensive de polizare, cum ar fi prelucrarea oțelului inoxidabil.

Modelul GWS 19-150 CI Professional oferă cel mai mare diametru de disc, ceea ce îl transformă în modelul cu cea mai mare adâncime în tăiere și suprafață de polizare.

Noile polizoare unghiulare ajung la rezultate bune mai ales când sunt folosite în combinație cu accesoriile ceramice Bosch. Mulțumită cristalelor de oxid de zinc care se auto-ascut, discul abraziv oferă o rată mare de eliminare a materialului. Eficiența de evacuare a prafului se obține prin utilizarea protecțiilor de evacuare pentru polizoarele unghiulare, permițând astfel folosirea în siguranță cu un minim de uzură.

Polizoarele unghiulare compacte din clasa 1,900 W sunt disponibile din ianuarie 2016 la magazinele de specialitate. Ele sunt livrate cu o flanșă de montare, apărătoare, piuliță de tensionare, mâner auxiliar și o cheie splinturi. Gama largă de accesorii include discuri de tăiere, discuri abrazive, discuri diamantate și discuri de polizat, precum și perii și protecții de evacuare.