BIG RED – Solutia completa pentru service-uri auto

Cu o experiență de peste 50 de ani în domeniu, Torin – Big Red este unul dintre cei mai mari producători de cricuri hobby şi profesionale din lume. Producând anual mai mult de 8 milioane de unităţi exportate în peste 180 de țări, este unul dintre cele mai puternice branduri chinezești şi deţine distincţia de Chinese Top Export Brand.

Torin- Big Red este membru în Comitetul de Conducere al Asociaţiei Naționale a Producătorilor de Cricuri din China, fapt care îi crește reputația în industrie, dar îi şi conferă dreptul şi responsabilitatea de a întocmi și revizui cele trei standarde ale industriei de cricuri: standardul cricurilor hidraulice, al cricurilor de garaj și al cricurilor cu șurub. Acest aspect asigură permanent conformitatea produselor Big Red cu cele mai noi reglementări în vigoare.

Articole produse de Big Red

Compania acoperă toate cerinţele pieţei de cricuri, producând o gamă largă de produse destinate acesteia, de la cricurile hobby până la cele profesionale sau pentru utilizări speciale.

Câteva dintre produsele Big Red cu cea mai mare cerere de piaţă sunt:

• cricurile hobby – cricuri hidraulice tip butelie, cricuri tip crocodil, echipamente portabile;

• sculele pentru mentenanță auto și echipamentele pentru reparații – lifturi auto, scule de echilibrat roți, macarale de motoare, cricuri cutii viteze, pompe recuperare ulei şi alte tipuri de cricuri profesionale;

• diferitele modele de cricuri pentru echiparea de origine a vehiculelor (OEM).

 

Compania colaborează cu mărci de renume

Compania se bucură de o reputație favorabilă, atât pe piețele interne, cât şi pe cele din afara Chinei, deținând trei fabrici în țara de origine și una în Los Angeles – Statele Unite, toate dotate cu cea mai avansată tehnologie pentru designul și perfecţionarea produselor comercializate. Printre colaboratorii cu care Big Red a stabilit relații de încredere se număra Ford, General Motors, Daimler Chrysler și Renault.

Articolele Big Red sunt certificate conform standardelor de calitate ISO9001, ISO/TS16949 și detin certificatul de control al mediului reglementat de normele internaţionale ISO14001.

Triton este prima companie din România care a identificat potenţialul calitativ al utilajelor Big Red, începând colaborarea în anul 2013, când devine unic importator în ţară. Primele produse ajunse pe piaţa naţională au fost cele specializate pentru service-uri auto și sistemele de ridicare pentru mica mecanizare. În prezent, TRITON comercializează cu succes cricuri hidraulice cu butelie ce au o capacitate care variază de la 2.000 kg la 100.000 kg, cricuri hidraulice tip crocodil, pneumatice și pentru cutii de viteză, extractoare de ulei, pompe de gresat manuale și pneumatice, macarale girafă sau prese hidraulice de podea. Sistemele de ridicare sunt altă gamă de produse pe care Triton o pune la dispoziţia clienţilor săi, cele mai frecvente cereri fiind pentru cricuri cu cremalieră, palane cu lanț, cu lanț și levier, electropalanele cu cablu sau troliile manuale.

De asemenea, TRITON, ca unic importator, oferă clienţilor săi consultanţă tehnică pentru a le pune la dispoziţie acestora soluţii fiabile şi în concordanţă cu tipul de activitate pentru care solicită utilajele, precum şi training pentru utilizarea produselor şi condiţii eficiente de service şi întreţinere în perioada de garanţie sau post-garanţie.

 

Cricul hidraulic tip crocodil T815009L, soluția optimă pentru service-uri

Din experienţa avută pe piaţa românească, centrul atenţiei îl ocupă cricul hidraulic tip crocodil T815009L- dovada priceperii celor de la Big Red în construcția acestor tipuri de produse. Standardele înalte se reflectă în designul special al cricului și în greutatea redusă a acestuia, conferită de structura din aluminiu. Cu un gabarit de numai 19,5 kg și o capacitate de ridicare de 1.500 kg, cricul este soluția optimă pentru service-urile auto care doresc să promoveze o imagine superioară.

SC TRITON SRL

B-dul Aurel Vlaicu,

Nr 217, CONSTANŢA

Tel. 0241 – 693.210

Fax. 0241 – 615.725

office@triton.com.ro

www.triton.com.ro