BATERIA DE INALTA PERFORMANTA BOSCH PROCORE 18V 7.0 AH

Mai multă putere ca niciodată până acum, într-o mărime foarte compactă: Bosch aduce o nouă dimensiune pentru profesioniștii care folosesc uneltele fără fir, odată cu bateria de o înaltă performanță ProCore 18V 7.0 Ah. Bateria de înaltă performanță ProCore 18V 7.0 Ah oferă aproximativ 90% mai multă putere decât modelul precedent, modelul 18V 6.0 Ah, permițând o eficiență semnificativ mai mare. De exemplu: atunci când perforezi cu o freză în lemn de conifer, unealta fără fir GSB 18V-85 C Professional produce cu 50% mai multe găuri per încărcătura de baterie atunci când este folosită bateria Pro-Core 18V 7.0 Ah, în loc de modelul anterior de baterie de 18 V 6.0 Ah. Pe ciocanul rotopercutor fără fir GBH 18V- 26 F Professional, bateria de înaltă performanță atinge chiar și o creștere de 75% în perforarea în adâncime la un diametru de 25 milimetri în beton tip C30/37. Această semnificativă creștere de putere este datorată unui design de celule îmbunătățit și măsurătorilor luate pentru a minimiza rezistența internă. În același timp, bateria ProCore 18V 7.0 Ah este foarte compactă și cu aproximativ 30% mai mică decât bateriile de înaltă performanță cu care se poate compara. Acest lucru înseamnă că oferă cea mai mare densitate de energie din clasa sa.

 

Performanță și durată de viață optimizate grație tehnologiei CoolPack

Bosch și-a optimizat tehnologia deja dovedită CoolPack chiar mai departe, însemnând că această baterie de înaltă calitate poate suporta o cerere de putere mai mare pe o perioadă mai lungă de timp. Această calitate diferențiază mult modelul ProCore 18V 7.0 Ah de modelele comparabile ale competitorilor. În general, tehnologia CoolPack ajută la prelungirea substanțială a vieții bateriei în comparație cu o baterie convențională care nu are această tehnologie. Disiparea căldurii din interior în exterior este maximizată cu această tehnologie de către sinergia componentelor; carcasa și lamelele de disipare a căldurii acoperă individual fiecare celulă și sunt fabricate din polietilenă cu densitate înaltă. Ambele, atât materialele cât și design-ul special, create pentru maximizarea suprafeței de acoperire, facilitează o mai bună dispersie a căldurii. În plus, bateria are un design fără niciun spațiu gol la interior, ceea ce asigură evacuarea căldurii și evitarea stocării ei în interior. Conectorii celulelor au fost îmbunătățiți, ei fiind fabricați din cupru, și oferă o rezistență mai mare și, ca și rezultat, mai multă putere. Cutia bateriei are deschideri speciale pentru disiparea căldurii în timpul procesului de încărcare. Caracteristica de răcire înseamnă că bateria poate fi încărcată foarte repede. Display-ul cu cinci niveluri de tip LED permite clienților să mențină nivelul de încărcare a bateriei ProCore 18V 7.0 Ah sub control tot timpul.

Compatibilitate totală cu gama deja existentă de 18 V

Bateria ProCore 18V 7.0 Ah face parte din ”Sistemul de putere flexibilă” de la Bosch. Avantajul acestui sistem? Clienții care cumpără o baterie de la Bosch o pot folosi imediat fără a fi nevoiți să se îngrijoreze dacă este sau nu compatibilă. ”Sistemul de putere flexibilă” garantează compatibilitate cu toate noile și deja existente unelte profesionale de putere și încărcătoare ce fac parte din aceeași clasă de voltaj. Asta înseamnă mai multă productivitate pentru profesioniști în munca lor zilnică. Bateria ProCore 18V 7.0 Ah va fi disponibilă în magazinele de specialitate începând cu luna Octombrie 2017.