ALSAFIX – SOLUTII DE FIXARE PROFESIONALE

Alsafix este o companie care activează pe piaţa sistemelor de fixare profesională din Franţa de mai bine de 20 ani. În România este prezentă din 2006 şi este specializată în distribuirea tehnologiilor de fixare pentru domeniul industrial şi cel al construcţiilor, iar prin colaborarea alături de furnizorii cu tradiţie din domeniul fixării profesionale, a devenit unic importator în România al sculelor electrice Panasonic, dar şi al produselor marcă proprie.

Fixare prin înșurubare cu impact

Alsafix aduce în atenţia publicului noua maşină de înşurubat cu impact Panasonic EY7552, un adevărat ajutor pentru şantierele de construcţii ce reprezintă medii de lucru solicitante pentru toate sculele electrice, deoarece stropirea acestora cu apă şi expunerea la praf pot determina funcţionarea anormală sau chiar stricarea sculelor. Însă, noua sculă electrică Panasonic EY7552 încorporează tehnologia IP Tough, deţinând standardul IP56, ceea ce înseamnă o rezistenţă la praf de grad 5 şi la apă de gradul 6. De asemenea, acumulatorul de 4,2 Ah Li-ion – 18 V creşte capacitatea de lucru cu până la 27% pe încărcare şi asigură o durabilitate de funcţionare prelungită, astfel timpul acordat unei lucrări poate fi folosit într-un mod mult mai practic şi eficient.

alsafix text

Scula electrică EY7552 Panasonic are la bază un concept nou – Twin Hammer, greutatea fiind redusă în acest mod, iar nivelul de vibraţii şi zgomot este micşorat, reprezintă un instrument mai puternic, mai uşor şi mai versatil în efectuarea celor mai dificile sarcini şi condiţii de lucru. Mai mult, acumulatorul de 18 V cu o capacitate de 4,2 Ah Li-Ion, viteză de 0-1.550 rpm alături de cuplu maxim de 470 Nm reprezintă avantajele folosirii acestui model de sculă electrică, însă durata de încărcare de doar 55-70 de min şi stabilizarea electrică a vitezei întregesc lista de puncte forte.

Alsafix pune la dispoziţie o gamă generoasă de elemente de fixare care acoperă toate nevoile utilizatorilor: capsatoare şi agrafe, maşini de bătut cuie, scule electrice, ancore chimice, conectori metalici pentru lemn, şuruburi, dibluri, burghie, compresoare, maşini portabile de legat fier beton, toate serviciile fiind orientate către nevoile pieţei.

Compania oferă şi servicii pentru sporirea confortului în alegerea produsului dorit prin agenţii tehnico comerciali pregătiţi pentru a îndruma către produsul ce corespunde perfect exigenţelor fiecăruia, iar în depozitul din Braşov există un stoc permanent de produse, demonstraţiile fiind gratuite pe şantier. În plus, service-ul performant autorizat şi livrarea directă către beneficiar, vin în ajutor.