WACKER NEUSON PREZINTA MINI EXCAVATORUL ET16

Noul model de excavator ET16 de la Wacker Neuson este potrivit pentru săpături în spații restrânse și oferă utilizatorilor o cabina generoasă pentru a putea lucra în cele mai bune condiții. Modelul ET16 poate atinge cele mai inaccesibile locuri fără probleme și este, drept urmare, potrivit în special pentru lucrări din case, în zone din interiorul orașului sau pentru amenajarea spațiilor verzi – mai simplu, pentru toate acele locuri în care lucrul în spații restrânse este necesar foarte des.

Șasiul telescopic al utilajului, ce poate fi extins de la 990 la 1.300 mm, îi permite utilizatorului să traverseze pasaje foarte înguste și asigură, de asemenea, un nivel înalt de stabilitate atunci când șasiul telescopic este extins.

O încărcătură de operare de 1.5 tone face mini-excavatorul potrivit pentru utilizarea pe soluri sensibile deoarece poate fi foarte ușor de controlat. Datorită încărcăturii sale de transport foarte mică, între 1.400 și 1.600 kg, o platformă auto normală este îndeajuns pentru transportarea excavatorului ET16.

De asemenea, cabina modelului ET16 este una din cele mai mari din clasa greutății sale. Ergonomică și cu un design de înaltă calitate, oferă utilizatorilor un spațiu maxim pentru picioare. Stratul de protecție interior al cabinei oferă, de asemenea, maximă siguranță și oferă o vedere panoramică a mediului înconjurător.

Motorul este puternic și eficient de 3 cilindri, iar viteză de deplasare ajunge până la 4 km/h, oferind o schimbare rapidă între poziții diferite de operare. Mai mult, accesul direct la compartimentul motorului oferă rapiditate și ușurință pentru toate operațiunile de întreținere sau reparare. Datorită sistemului standard auxiliar hidraulic, o varietate de accesorii pot fi ușor instalate.