WACKER- Dumperele pe senile gama DT

Cu capacităţi de încărcare pornind de la 0,5 la 2,5 tone, gama a fost extinsă la încă cinci clase de capacitate de încarcare – DT05, DT08, DT12, DT15 şi DT25. Sunt disponibile în variante diesel şi pe benzină, cu o gamă foarte variată de ataşamente. Wacker Neuson a lansat această nouă gamă în timpul deschiderii noului birou central din Munich.

Excelente pentru teren accidentat

Dumperele au fost concepute pentru operaţiuni de încărcare şi descărcare, în special pentru lucrul în condiţii de teren accidentat şi pe suprafeţe instabile. Pot fi utilizate pentru construirea terenurilor de golf, terenurilor sportive, grădinilor sau chiar pentru amenajările generale. Datorită manevrabilităţii excelente şi a designului compact, sunt foarte bine adaptate pentru a lucra în condiţii restrânse, şi se comportă foarte bine în lucrările de demolare a clădirilor. Practic, factorii de succes se reflectată în designul lor inovator, în conceptul şi în varietatea utilizărilor posibile.

Cel mai mic model – DT05, cu o capacitate maximă de 0,5 tone şi o lăţime a maşinii de numai 66 cm este ideal pentru lucrul în clădiri. Este disponibil în variante diesel sau benzină. Toate modelele, până la fratele să mai mare – DT25, cu o capacitate de încărcare maximă de 2,5 tone, sunt echipate cu tracţiune complet hidrostatică. Împreună cu puternicele motoare diesel sau benzină, asigură o manevrabilitate excelentă chiar şi pe cele mai dificile terenuri.

O trăsătură importantă a modelelor DT08, DT12 și DT15 este posibilitatea asamblării unei unităţi de autoîncărcare, care scurtează semnificativ timpii de încărcare și, în același timp creşte eficienţa.

Modelul DT12, cu o capacitate maximă de încărcare de 1,2 tone şi DT15 cu o capacitate de 1,5 tone completează gama.

În concluzie, putem spune că gama DT reprezintă un supliment ideal portofoliului Grupului Wacker Neuson şi alături de alte utilaje din gama uşoară, optimizează procese de construcţie şi uşurează munca operatorilor.