Volvo Utilaje pentru Construcţii – reprezintă una dintre cele mai longevive companii din această industrie, cu o istorie care datează încă din anii 1850. În momentul de faţă este unul dintre cei mai mari producători mondiali de utilaje pentru construcţii şi de soluţii complete pentru transport având chiar şi o componentă de sisteme pentru aplicaţii maritime sau aero-spaţiale.

Volvo Utilaje pentru Construcţii România şi-a început activitatea în anul 2007, prin continuarea distribuţiei făcută anterior de un dealer privat. În momentul în care Volvo a decis să se implice activ în piaţa românească, a introdus şi întregul sau set de valori: „Calitatea, siguranţa şi grija faţă de mediu”, în alte cuvinte posibilitatea de a oferi utilaje de moderne dar şi toate serviciile conexe necesare.

Gama oferită în momentul actual este completă, pornind de la: camioane articulate, încărcătoare pe pneuri, excavatoare pe pneuri sau pe şenile, autogredere, excavatoare, utilaje pentru aplicaţii de demolare sau reciclare până la utilaje pentru construcţia şi reparaţia drumurilor: compactoare, freze de asfalt sau finisoare de asfalt.

Cu o lungime în consolă de maximum 75 mm, utilajul permite operarea uşoară şi sigură în spaţii închise, precum şi în timpul încărcării şi descărcării acestuia. Acest excavator compact poate fi utilizat pe mai multe şantiere de lucru cu un risc redus de producere a defecţiunilor, ceea ce îi conferă versatilitate şi durabilitate.

Se poate transporta în mod convenabil împreună cu până la trei cupe şi un concasor hidraulic, pe o remorcă de talie mică, greutatea de transport totală fiind mai mică de 3,5 tone.

Copertina/cabina Volvo ergonomică, este spaţioasă, sigură şi dispune de vizibilitate panoramică, precum şi de comenzi intuitive pentru un confort integrat.

Punctele pentru deservirea zilnică sunt grupate în mod logic sub o capotă blocabilă cu deschidere mare a motorului, ceea ce permite efectuarea uşoară a operaţiunilor de întreţinere şi maximizează timpul de funcţionare.

 

MINI EXCAVATORUL ECR25D

Mini excavatorul Volvo ECR25D a fost proiectat în special pentru a conferi mobilitate şi performanţă.

Datorită gamei de inovaţii special proiectate pentru a asigura transportul facil, oferă o greutate de transport ideală şi un sistem integrat de transport al cupei. Mini excavatorul cu rază scurtă de acţiune Volvo ECR25D beneficiază de o capacitate mare de ridicare, precum şi de forţe de spargere şi rupere comparative cu cele ale utilajelor de talie mai mare.

About The Author