VOLVO – NOUL COMPACTOR TANDEM CU SASIU ARTICULAT

Acest lucru îl recomandă ca fiind alegerea ideală pentru clienţii care doresc să limiteze atât impactul asupra mediului înconjurător cât şi cheltuielile de exploatare. Modul ECO reduce consumul de combustibil cu până la 30% fără a afecta performanţa, în timp ce funcţia automată de funcţionare în gol reduce în mod automat turaţia motorului la ralanti după cinci secunde. În plus, noul design al ansamblului excentric creat de Volvo reduce cu 50% consumul de putere la pornirea sistemului de vibrare, permiţând cilindrului să conlucreze eficient cu motorul de 85 kW, chiar şi la altitudini mari.

Compactorul Volvo DD105 este mai mult decât un utilaj extrem de eficient, aducând în prim-plan productivitatea – începând cu confortul operatorului şi nivelul de control oferit acestuia. Suprafeţele largi de geam curbat, vederea frontală neblocată de stâlpi şi volanul reglabil oferă o vizibilitate superbă asupra zonei de lucru, precum şi vizibilitate neobstrucţionată către tamburi şi barele de pulverizare, pentru un nivel de siguranţă şi o precizie de compactare maxime. Vizibilitatea poate fi îmbunătăţită şi mai mult prin glisarea sau rotirea scaunului operatorului în funcţie de nevoile individuale. În același timp, afişajele şi comenzile poziţionate ergonomic ajută operatorul să se concentreze în permanenţă asupra drumului şi să evite instalarea oboselii.

volvo text„

Sistemul de climatizare eficient asigură confortul operatorului, în timp ce podeaua capitonată reduce nivelul de vibraţii şi zgomot pentru o deplasare lină şi liniştită. Poziționarea motorului în șasiul din spate ajută, la rândul său, la reducerea nivelului de zgomot din cabină. Toate aceste caracteristici se combină şi creează împreună unul dintre cele mai productive medii ale operatorului din industrie.