UTILAJELE VOLVO L45H SI L50H SUNT ECHIPATE COMPLET PENTRU PERFORMANTE MAXIME

Noile încărcătoare compacte L45H şi L50H create de Volvo Construction Equipment sunt utilaje bine echilibrate, construite după un design solid care asigură cea mai bună performanță chiar şi pe şantiere restrânse. Încărcătoarele compacte din seria H oferite de Volvo Construction Equipment (Volvo CE) reprezintă aliaţi puternici pe orice șantier şi în cadrul oricărei aplicații. Echipate cu sistemul unic de cuplare Torque Parallel (TP) creat de Volvo, aceste utilaje sunt construite să asigure un cuplu de spargere înalt și o deplasare paralelă excelentă în întregul interval de ridicare.

Ampatamentul lung, centrul de greutate coborât şi buna distribuție a greutăţii îi conferă utilajului o stabilitate superioară pe teren accidentat şi denivelat. Design-ul robust şi compact – prevăzut cu balamale centrale durabile şi o contragreutate înclinată – asigură o performanţă puternică şi stabilă pe toate şantierele de lucru. Motorul Volvo puternic este asamblat transversal pentru o mai bună stabilitate în timpul condusului.

Utilajele L45H şi L50H sunt echipate cu sistemul hidraulic inteligent de detectare a sarcinii creat de Volvo, care transmite putere funcţiilor hidraulice în funcţie de necesităţi, pentru asigurarea unui răspuns rapid, a unor timpi de ciclu mai scurţi şi a unui consum redus de combustibil. Sistemul opţional de suspensie a catargului (BSS) sporeşte productivitatea cu până la 20% prin absorbţia şocurilor şi reducerea vibraţiilor şi revărsării cupei.

Faceţi faţă oricăror condiţii de teren

Utilajele L45H şi L50H conferă o performanţă de excepţie în toate condiţiile, de la cele de teren accidentat la cele de beton neted. Sistemul de transmisie optimizat combină un motor puternic cu o transmisie şi punţi de calitate excelentă, pentru a conlucra în perfectă armonie cu sistemul hidraulic şi sistemul de direcţie, asigurând astfel un nivel superior de durabilitate şi fiabilitate.

Echipate cu motoare Volvo robuste conforme cu Tier 4 Final, aceste utilaje asigură un cuplu înalt la turaţii scăzute ale motorului. Acest motor este dotat cu o funcţie de recirculare a gazelor de ardere (EGR) combinată cu un filtru de particule diesel (DPF) şi un sistem de reducere catalitică selectivă (SCR).

Punţile planetare pentru regim greu de lucru asigură o durată de funcţionare îndelungată în cele mai dure condiţii, în timp ce sistemele de blocare 100% a diferenţialului din faţă şi din spate dispun de un design cu cuplaj cu dinţi menit să îmbunătăţească aderenţa şi să menţină un nivel maxim de tracţiune pe orice tip de teren.

Volvo patent TP Torque Parallel linkage. Key features include: - Parallel lift through full lift range - Class leading pallet visibility - High tilt-back torque and superior lifting power throughout the entire lifting range MHA / Log grapple - Good attachment visibility : All attachments - Wide rollback angle / Pallet fork/ grading bucket / MHA - Superior retention of loose bucket materials / bucket full of gravel - Low wear pins and bushes

Aceste încărcătoare compacte sunt echipate cu o transmisie hidrostatică eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil care adaptează nivelul de putere la toate cerinţele operatorului. Aceasta conferă un control excelent în timpul efectuării lucrărilor delicate şi putere maximă în cadrul lucrărilor mai solicitante. Un ventilator de răcire cu control electronic şi antrenare hidraulică reglează temperatura tuturor componentelor vitale. Funcţionalitatea sa reversibilă suflă aerul în direcţia opusă pentru a efectua auto-curăţarea unităţilor de răcire.

Un centru de comandă confortabil

Utilajele L45H şi L50H sunt prevăzute cu o cabină Volvo de top în industria de profil, pentru un schimb de lucru comod şi productiv. Această cabină cu certificare ROPS/FOPS este dotată cu elemente de comandă amplasate în mod ergonomic, un sistem de climatizare de calitate superioară, vizibilitate panoramică şi niveluri scăzute de zgomot intern. Acoperişul şi pereţii turnaţi ai cabinei menţin un nivel minim de zgomot şi vibraţii, reducând oboseala operatorului.

Funcţia Comfort Drive Control (CDC) îi oferă operatorului posibilitatea de a controla utilajul cu ajutorul manetei de comandă. Aceasta îmbunătăţeşte confortul operatorului, reduce oboseala şi asigură o mai bună productivitate în timpul orelor lungi de lucru.