MINI-INCARCATOARELE IHIMER: PERFORMANTA SI VERSATILITATE

Mini-încărcătoarele Ihimer se numără printre cele mai compacte, silențioase, cu o productivitate mare și ușor de întreținut încărcătoare frontale. Cu o capacitate de operare de până la 3.640 kg, utilajul poate transporta o sarcină cuprinsă între 330 și 1.040 kg, cu o forță de operare de la 7.35 kN până la 28.7 kN. Cabina operatorului este izolată termic și fonic de motor, un ventilator de mare capacitate poziționat sub cabină îndepărtează căldura generată. Scaunul este mare și confortabil cu un spațiu pentru picioare considerabil (73 cm), manetele de operare sunt ergonomice pentru un confort sporit.

Echipamentele Ihimer sunt echipate cu funcția „float” și „ride control” care nivelează automat cupa atunci când utilajul se deplasează pe teren accidentat pentru a nu răsturna încărcătura. În timpul deplasării se activează automat funcția “ride control” care coboară cupa și menține un unghi de 34° al cupei astfel încât operatorul să beneficieze de cea mai bună vizibilitate și să se concentreze doar pe condus.

Suplimentar, funcția „self-leveling” nivelează automat poziția cupei atunci când se ridică sau se coboară pentru a nu răsturna materialul. Totul este gândit să fie operativ, intuitiv și ușor de accesat. Transmisia pe lanț are o ușă prin care se poate verifica starea acesteia, roțile au o distanță mai mare față de caroserie pentru a putea fi montate cu ușurință lanțurile de zăpadă, cuplaje rapide poziționate în față lângă braț pentru accesorii hidraulice precum: cupe de diverse mărimi, lamă de zăpadă, furcă stivuitor, picoane hidraulice și altele.

 

Confort maxim

La categoria confort, Ihimer nu se limitează doar la dotările mai sus menționate, ci vine în întâmpinarea operatorilor cu o serie de echipări: controale servo-asistate, accelerație la mână sau la pedală, cotiere, scaun reglabil pe lungime și înălțime, cabină confortabilă, acoperiș turnat, lumină în interior. La cerere se poate dota cu aparat radio, aer condiționat, cabină închisă și ușă din geam convex pentru mărirea spațiului pentru operator. Frâna hidraulică se activează automat atunci când motorul este oprit, dar poate fi activată și din buton atunci când motorul este pornit. De asemenea, echipamentele se pot omologa pentru a circula pe drumurile publice.