Incarcatoarele frontale JCB – productivitate in conditii extreme

JBC este unul dintre primii 5 producători de utilaje de construcţii din lume. În 1945, Joseph Czril Bamford (Mr. JBC) şi-a folosit flerul ingineresc pentru a inventa noi echipamente pentru manevrarea materialelor de construcţii. Joe a început cu o remorcă basculantă iar la puţin timp după aceea a început să lucreze la un utilaj: buldoexcavatorul. Acest utilaj avea să schimbe pentru totdeauna piaţa echipamentelor de construcţii.

JBC este încă o afacere privată, de familie, acum condusă de fiul lui Joe, Sir Anthony Bamford. Succesul JBC este construit pe valori tradiţionale de familie şi este recunoscut în întreaga lume pentru construirea de utilaje destinate activităţilor dure. În prezent JBC produce peste 330 modele de utilaje în cele 14 fabrici de pe 4 continente, pe care le distribuie în peste 150 de ţări. Grupul TERRA este distribuitorul său în numărul 1 în Europa Centrală şi de Est.

TERRA Romania dispune de un sediu central în Bucureşti cu o suprafaţă totală de 18.000 mp. La nivel naţional deţine trei sedii teritoriale în Cluj, Timişoara şi Braşov. Deţine în momentul actual 110 angajaţi din care mai mult de 60% lucrează în serviciile de post-vânzare. Service-ul este naţional, existând şi un atelier dotat la cele mai înalte standarde europene, cu o investiţie de peste 5 milioane de euro. Există şi 27 de autoutilitare pentru service-ul mobil şi 9 puncte de service care acoperă zonal solicitările din toată ţara. De asemenea, un call-center preia şi monitorizează toate cererile de service. TERRA Romania dispune şi de o hală specială dedicată montajului de macarale şi caroseriilor pentru camioane.

Încărcătoarele frontale JCB sunt concepute, produse şi testate cu meticulozitate, până la ultimul detaliu. Sunt utilaje de încredere, puternice şi productive, chiar şi când sunt supuse la sarcini de lucru dificile. De la modelele compacte, uşor de operat cu transmisie hidrostatică, începând de la 34 de CP, până la modelele robuste, grele, de până la 215 CP. Linia de încărcătoare frontale include utilaje cu capacitate de încărcare pornind de la 0,3 metri cubi până la 4 metri cubi, toate proiectate pentru o eficienţă maximă şi pentru productivităţii cu eforturi minime pentru operator.