Performanţe

Performanţele excavatorului excelează prin armonia dintre concepţia articulaţiilor, sistemul hidraulic cu divizor de debit (Flow Sharing) şi comenzile ergonomice. Braţul construit exact ca cel de la excavatoare foloseşte un design curbat, înalt şi subţire. Permite o vizibilitate excelentă la săparea de şanţuri sau la lucrul pe lângă obstacole.

Acesta are o vizibilitate excelentă datorită braţului şi balansierului înguste, alături de forţe mari şi un unghi de rotaţie excelent al cupei, care permite utilizatorului să aibă productivitate în orice condiţii. Tălpile mari ale stabilizatoarelor asigură stabilitate crescută chiar şi pe teren moale.

Unghi de rotaţie

O articulaţie de oţel turnat şi un unghi de rotaţie îmbunătăţit de 205° sporesc performanţele la excavarea pereţilor verticali şi reduc necesitatea repoziţionării utilajului.

Comenzi joystick

Suporţii cu posibilitate infinită de ajustare pentru comenzi garantează operatorului că va găsi cea mai confortabilă poziţie pentru perioadele lungi de lucru.

Circuit hidraulic auxiliar

Un circuit auxiliar este disponibil atât în variante cu comenzi joystick, cât şi în cele cu comenzi mecanice. Un buton proporţional ajustează direcţia şi debitul asigurând precizie în controlul ataşamentelor.

Stabilitate

Tălpile noi ale stabilizatoarelor, de formă rectangulară, reduc presiunea pe sol cu 30% faţă de modelele precedente, asigurând o stabilitate bună pe teren moale. Atunci când utilajul este echipat şi cu protecţii, acestea pot fi rotite pentru a le extinde durata de viaţă.

Comenzi mecanice

Comenzile mecanice pentru excavator sunt concepute ca să permită o operare confortabilă. Datorită formei curbate a levierelor, utilizatorul are loc suficient pentru genunchi atunci când lucrează sau când roteşte scaunul.

Mânerele comenzilor mecanice

Cu noile mânere redesenate ale comenzilor mecanice, utilizatorul are o priză optimă şi un lucru confortabil întreaga zi. Comanda din stânga are un buton care acţionează sistemul hidraulic dublu sens opţional.

Volvo este recunoscut pentru dezvoltarea produselor şi serviciilor care cresc productivitatea, fiind pasionaţi de soluţiile de inovaţie care îi ajută pe clienţi să nu muncească greu, ci inteligent. Operatorii lucrează cu mult mai puţine mijloace, acest lucru reprezentând una dintre valorile Volvo Construct Equipment.

About The Author