CITYCAT 2020EV – TRADITIA INTALNESTE INOVATIA

Bucher CityCat 2020ev este prima măturătoare stradală electrică compactă din gama de 2m³. Mașina stabilește noi standarde în ceea ce privește reducerea zgomotului, emisiile zero și eficiența fără a compromite performanța.

Nu a fost restricționată nici sarcina utilă și nici performanța de aspirare sau de măturat. Un obiectiv special a fost acela de a unifica ecologia și economia. Prin urmare, CityCat 2020ev este mult mai silențioasă, are emisii zero și este mai eficientă din punct de vedere al costurilor comparativ cu alte mașini de măturat cu motor diesel.

Datorită scăderii utilizării combustibililor fosili, cheltuieli reduse de întreținere și reparațiile, costurile de exploatare sunt cu aproximativ 75% mai mici decât în cazul vehiculelor convenționale diesel. O singură măturătoare poate economisi aproximativ 26 de tone de emisii de CO2 pe an.

Locul al doilea la premiile GreenTec în categoria Auto Mobilitate

Secretul a fost dezvăluit! Bucher Municipal a câștigat cu premiera sa mondială, măturătoarea stradală electrică cu emisii zero CityCat 2020ev, locul al doilea la GreenTec Awards 2016 în categoria Mobilitatea Automobilelor. În cadrul acestei competiții, cele mai bune proiecte de mediu din 2016 au fost onorate.

Inovațiile tehnologice, cum ar fi reducerea greutății, optimizarea kilometrajului, extinderea ciclului de viață, producția sau materialele, precum și conceptele de mobilitate ecologică și serviciile de mobilitate se califică pentru categoria Automobilitate. Angajamentul și tehnologia se află în centrul atenției. Criteriile decisive pentru atribuire sunt contribuția proiectului la protecția mediului, nivelul de inovare al ideii și dacă ideea este un mesager potrivit pentru un mai mare aport ecologic în domeniul mobilității. Votul online și juriul GreenTec Awards au determinat candidații din acest an. Bucher Municipal este încântat să fie ales ca și câștigător pentru locul al doilea, cu noul său CityCat 2020ev electric.

Emisii zero

CityCat 2020ev face curățarea durabilă a străzilor să devină o realitate: o măturătoare ultra-silențioasă, fără emisii, prietenoasă cu oamenii și mediul.

Zgomot de funcționare în conformitate cu Directiva 2000/14 / CE: 92 dB (A)

Datorită emisiilor foarte reduse de zgomot, operațiunile sunt posibile în permanență, chiar și noaptea.

CityCat 2020ev este în jur cu 10 dB (A) mai silențioasă decât măturătoarele convenționale.

Recuperarea energiei

În funcție de nivelul de recuperare, bateria de înaltă tensiune va fi încărcată în timpul decelerației. Astfel, intervalul va fi extins.

PSS (sistem de măturat programabil)

Ușor de folosit și instrumente de operare și monitorizare aranjate ergonomic. Comandat printr-un sistem informatic multiplexat (CANBus) cu ecran color. Sistem de avertizare acustică pentru monitorizarea temperaturii și nivelului de lichid.

Cabina

Cabina de aluminiu este izolată fonic și suspendată confortabil. Parbrizul frontal din sticlă securizată este reflectorizant de căldură, curbat și cu reflexie redusă. Ușile au ferestre electrice, încălzitor variabil, trapa și ștergătoarele cu inel de siguranță. Scaunul șoferului are suspensie pneumatică și este reglabil complet. Volanul este, de asemenea, reglabil și există proiectoare integrate pe cabină.

Sistemul de preluare

Duza de aspirare din aluminiu turnat este suspendată pe un mecanism plutitor între roțile din față. Ventilatorul de aspirare este reglabil și de înaltă performanță.

 

Best Tools Company

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro; www.best-tools.ro