CASE Construction Equipment a dezvoltat cel mai silențios și confortabil încărcător frontal, disponibil într-o gamă de șapte modele G-Series. Încărcătoarele G-Series pe pneuri oferă cele mai mari niveluri posibile de vizibilitate și control, asigurând operatorii cu un mediu de lucru perfect pentru a-și maximiza productivitatea.

„Anul viitor împlinim 60 de ani de încărcătoare frontale CASE Construction Equipment”, afirmă Alain de Nanteuil, Product Manager pentru încărcătoare pe pneuri CASE EMEA. „De-a lungul anilor fiecare generație a introdus noi inovații, iar această generație, în întregime nouă, de încărcătoare frontale – G-Series – a CASE Construction Equipment este cel mai mare salt spre viitor”.

Cabină revoluționară cu parbriz panoramic

Cabina este casa și biroul operatorului încărcătorului frontal, iar acest lucru joacă un rol important în viața lor de zi cu zi. Operatorii pot petrece multe ore pe zi în utilaj, așadar făcând confortul cabinei și mediul de lucru o componentă esențială a unui utilaj. CASE Construction Equipment are o istorie în ceea ce privește inovațiile, fiind pionier timp de mai multe generații pentru încărcătoare frontale, încă din anul 1958. Cabinele gamei G-Series duc confortul și vizibilitatea la o nouă înălțime, oferind o serie de îmbunătățiri.

Acestea includ un parbriz panoramic cu lățime maximă, o interfață Premium Control color cu ecran de 8 inch, consolă de control complet ajustabilă montată pe scaun, securitatea unui contact protejat cu parolă și ușurința funcției automate a cupei reglabile din interiorul cabinei. Operatorul beneficiază și de comenzi fluente și fără efort ale încărcătorului, o suspensie a scaunului activă și caracteristici ale utilajului hands-free conectate la telefonul mobil.

Zgomot redus

Nivelul de zgomot din interiorul cabinei este cu 2 dB mai mic decât generația anterioară de încărcătoare frontale. Încărcătoarele 521G și 821G se laudă cu doar 68 dB în cabină, în timp ce modelele 921G și 1121G au nivelurile de zgomot setate la 69 dB, cel mai mic nivel internațional de zgomot văzut până acum la un încărcător CASE.

În plus, cabina beneficiază de o recirculare a aerului îmbunătățită, cu intervale mai lungi de înlocuire a filtrului. Eficiența ridicată și filtrele Active Carbon pot fi, de asemenea, furnizate pentru condiții de lucru mai dificile.