CASE CONSTRUCTION EQUIPMENT, NOUA GAMA DE MINI INCARCATOARE FRONTALE

Case Construction Equipment și-a extins gama de mini încărcătoare frontale multifuncționale pe șenile cu patru noi modele, care să lărgească și mai mult varietatea de cerințe pe care marca o poate îndeplini. Pe lângă cele patru modele noi, gama cuprinde și un model actualizat, ale cărui performanțe de lucru au fost sporite prin echiparea cu un motor care să respecte normele de emisii Tier 4 Final.

În urma actualizării și extinderii, gama Case Construction Equipment numără acum nouă modele de mini încărcătoare frontale multifuncționale pe roți și patru modele de mini încărcătoare frontale compacte pe șenile, care se remarcă prin performanțe ridicate de lucru, vizibilitate excepțională și confort sporit pentru operator, precum și printr-o stabilitate remarcabilă pe toate tipurile de suprafețe datorată, în special ampatamentului lat și distribuției optimizate a greutății (30% pe față și 70% pe spate).

Productivitate de lucru ridicată

Toate cele cinci modele de mini încărcătoare frontale multifuncționale pe roți și pe șenile beneficiază de motoare turbo-diesel puternice, dezvoltate de FPT Industrial, parte a grupului CNH Industrial. Consumul redus de carburant al motoarelor extrem de eficiente reduce și mai mult costurile de exploatare ale acestor tipuri de utilaje. Noile modele de mini încărcătoare frontale multifuncționale pot face față chiar și celor mai dificile lucrări: cuplul ridicat ale motorului și forțele de rupere impresionante determină execuția mai rapidă a ciclurilor de lucru, ceea ce se traduce printr-o productivitate sporită. Atât configurația standard, cât și cea High Flow a instalației hidraulice îi permit pompei de ulei să aibă un debit mai ridicat pentru ca eventualele accesorii cuplate la utilaj să lucreze mai repede. Spre exemplu, noul model de mini încărcător multifuncțional SR210, care înlocuiește pe piață model SR200, este echipat cu o pompă hidraulică care furnizează cu 8% mai mult ulei în circuitul auxiliar standard și cu 6% mai mult în circuitul auxiliar de tip High Flow, ceea ce se traduce printr-un debit de 92 litri/minut, respectiv 123 litri/minut.

Varietate mai mare de aplicații

Cele trei modele complet noi de mini încărcătoare multifuncționale din gamă pot respecta acum chiar și cele mai stringente cerințe ale clienților. Modelul de mini încărcător multifuncțional SR240 este echipat cu șasiu mai mare, excelând la propriu în toate privințele atunci când vine vorba de cuplul dezvoltat de motor și de forța de rupere a cupei. Aceste caracteristici îl fac ideal pentru clienții care au nevoie de un utilaj cât mai capabil atunci când vine vorba de cele mai grele lucrări de săpare și împingere. Noul model de mini încărcător frontal multifuncțional cu ridicare verticală SV280 este lider atunci când vine vorba de înălțimea de descărcare (2.630 mm), fiind cea mai bună alegere pentru clienții care îl vor utiliza în aplicații de ridicare și transport. De asemenea, modelul pe șenile cu ridicare radială TR310 este nou în gama Case.

case text

Construction Equipment de mini utilaje, având o forță de rupere impresionantă la cupă și capacitate de lucru deplină. El vine echipat cu șenile mai late, de 400 mm, care stabilitatea și tracțiunea pe toate tipurile de suprafețe de lucru. Toate aceste caracteristici îl fac potrivit pentru aplicații de amenajare de spații verzi, lucrări de construcții rezidențiale și activități agricole.

Confort superior pentru operator

Toate modelele noi și actualizate de mini încărcătoare frontale multifuncționale pe roți și șenile beneficiază de aceleași cabine spațioase ce se regăsesc și la vechile modele, în care operatorul are vizibilitate excelentă de jur împrejurul utilajului și confort deplin datorită scaunului cu suspensie pneumatică și comenzilor dispuse ergonomic. În plus, noile tehnologii utilizate la motoarele acestor utilaje garantează faptul că nivelele de zgomot și vibrații înregistrate în cabină vor fi foarte reduse. Toate aceste facilități vor spori confortul operatorului chiar și pe durata celor mai lungi zile de lucru.