BERGERAT MONNOYEUR: ROADSHOW CATERPILLAR 2019

După ce a făcut pași importanți de-a lungul ultimilor ani pentru a ajunge cât mai aproape de clienți, pentru a le înțelege nevoile și a le oferi soluții pentru dezvoltarea afacerilor lor, Caterpillar a propus în 2019 un nou îndemn ”Let’s Do the Work”. Sub acest slogan, producătorul reunește clienții, distribuitorii și angajații într-o singură comunitate de oameni de acțiune, care își fac treaba cu pasiune pentru a aduce o schimbare reală, concretă în lume. Este un demers de conectare cu toți clienții – mici, mari, noi și tradiționali – în mod constructiv și relevant, iar roadshow-ul Caterpillar 2019, care s-a încheiat pe data de 11 iunie cu evenimentul de la Mogoșoaia, face parte din acesta.

”Remarcăm o maturizare a pieței în ultimii ani, atât companiile private, cât și entitățile din domeniul public tind să planifice strategic, să investească cu sens, dar și să caute lucrări în toată regiunea pentru a valorifica echipamentele cu productivitate sporită. Cu o cotă de piață de peste 20% și 60 de milioane de euro cifră de afaceri în România, Bergerat Monnoyeur se situează în continuare ca lider de piață în domeniul mașinilor și utilajelor de construcții. Pot spune că piața de infrastructură din România este din ce în ce mai așezată, mai interesată de tehnologie și de a acoperi cu productivitate lipsa de personal. Nu ținem să vindem cu orice chip, ci ne interesează clienții educați, cei care doresc să-și valorifice cât mai bine investițiile. În plus, noi susținem dezvoltarea pieței și prin formările de operatori pe care le facem prin Școala Operatorilor. În cadrul Roadshow-ului Caterpillar 2019 promovăm tocmai produsele noastre care pot face diferența prin productivitate sporită”, a declarat Liviu Neagu, director general al Bergerat Monnoyeur România și Republica Moldova.

Bergerat Monnoyeur, de 28 de ani dealer Cat în România, a invitat anul acesta partenerii și clienții la o serie de evenimente inedite, pentru a rescrie împreună regulile pe șantiere. După parcursul de la Sebeș și Bacău, ultimul eveniment din cadrul Roadshow-ului a avut loc la Mogoșoaia, pe data de 11 iunie. O gamă extinsă de utilaje, consiliere în alegerea echipamentului potrivit, conectarea flotelor și a organizărilor de șantier și folosirea tehnologiilor de ultimă generație sunt soluțiile prezentate de Caterpillar. La fel ca în cazul precedentelor două locații, vedetele evenimentului au fost miniexcavatoarele Next Generation – Cat 301.6 / 301.8. Acestea sunt concepute pentru a oferi clienților performanță sporită, versatilitate, siguranță, confort pentru operator și accesibilitate în spații restrânse. Ele oferă o serie de configurații de bază, permițând clienților să aleagă utilajul cel mai eficient pentru aplicațiile lor, indiferent dacă optează pentru o configurație standard, rază compactă sau braț cu unghi variabil. Modelele se remarcă printr-o serie de dotări moderne, precum deplasarea prin intermediul joystick-urilor, cruise control, monitor LCD cu Bluetooth și cabină rabatabilă pentru acces facil la punctele de service. Practic, sunt concepute pentru a oferi clienților performanță sporită, versatilitate, siguranță, confort pentru operator și accesibilitate în cele mai mici pachete posibile pentru utilajele din clasa de mărime 1-2 tone.