ATLAS COPCO PRODUCTIVITATE INALTA

Atlas Copco are o experiență de 20 de ani în dezvoltarea uneltelor bazate pe tehnologia de tip turbină, culminând astăzi cu dezvoltarea polizorului GTG25. Când vine vorba de putere, performanță și confort în operare, GTG25 se află în topul preferințelor.

Productivitate crescută cu noua tehnologie

Mai eficient decât un motor de polizor convențional cu palete, motorul de tip turbină în două trepte cu care este dotat GTG25 oferă o eficiență de înaltă clasă, conducând la o rată mare de îndepărtare a materialelor de pe suprafețele dure. Reglatorul de viteză asigură viteza optimă și un nivel minim al timpului de tăiere. Deoarece lucrarea se realizează într-un timp mai scurt, consumul total de energie este semnificativ redus

.

Reduce oboseala

GTG25 a fost proiectat cu un design ergonomic în special pentru a ajuta operatorul în timpul operaţiunilor foarte solicitatante. Este notabil faptul că raportul putere pe greutate este de 3.3 CP şi respectiv 2.1 kg, însemnând un lucru mai uşor şi o putere necesară pentru operare redusă din partea utilizatorilor. De asemenea, în combinaţie cu alte trăsături importante precum mânerul ergonomic sau sistemul performant de reducere a vibrațiilor, rezultă o unealtă de încredere.

 

Autor: Ciprian Rotaru