XELITY 10 TX IP67: UN SWITCH PENTRU TRANSFER PUTERNIC DE DATE ÎN ORICE DOMENIU DE UTILIZARE

Switch-ul administrat Xelity 10 TX IP67 de la Murrelektronik oferă noi posibilități pentru un management inteligent de date, care poate fi realizat în mod descentralizat și fără panou de comandă. Cu până la zece porturi Gigabit, precum și prin robustețea sa ridicată și diversitatea variantelor, acesta stabilește un nou standard pentru această categorie de produse.

Cu Xelity 10 TX IP67, Murrelektronik oferă un nou switch solid, compact și cu transfer puternic de date, destinat domeniului industrial. Xelity 10 TX IP67 dispune de zece porturi și este disponibil în următoarele trei variante hardware: 10 x 100 Mbit/s, 10 x 1000 Mbit/s, precum și 2 x 1000 Mbit/s + 8 x 100 Mbit/s – cu și fără Profinet. 

Carcasa metalică, solidă și compactă, cu tipul de protecție ridicată IP67, permite utilizarea switch-ului chiar și în medii industriale extrem de dure, în timp ce conectorii cu ștecher de mare putere (cu 4 și 5 poli), codați M12 L, asigură o conectare simplă cu un transfer de energie electrică de până la 16A. Având în vedere conceptul de împământare liberă, nu există specificații privind împământarea. Cu acest produs dezvoltat intern, Murrelektronik se conformează tendinței actuale în domeniul automatizării industriale, și anume înlocuirea, respectiv extinderea progresivă în teren, a soluțiilor clasice privind panourile de comandă, cu componente descentralizate de automatizare IP67. Cablarea descentralizată oferă avantajul unei economii de spațiu considerabile în panoul de comandă, precum și cabluri de lungimi reduse. Detectarea mai promptă și mai simplă a erorilor, flexibilitatea deplină în ceea ce privește topologia, precum și scalarea rapidă și punerea ușoară în funcțiune completează caracteristicile pozitive.  

Gama bogată de variante și ușurința de folosire fac ca Xelity 10 TX IP67 să fie extrem de versatil și util în foarte multe domenii. Switch-ul este potrivit atât pentru constructori de utilaje, constructori de instalații, cât și pentru producători de componente deopotrivă, indiferent de industrie. 

Datorită diferitelor niveluri de configurații, utilizatorii pot adapta cu ușurință Xelity 10 TX IP67 în funcție de aplicațiile specifice. Pe serverul web integrat se pot efectua numeroase ajustări ale configurației, de exemplu port mirroring sau oprirea individuală a porturilor (port granular shutdown). Bineînțeles, configurația poate fi salvată pentru un caz ulterior de service sau pentru configurații recurente. Debitele volumetrice mari scurtează frecvența de tact în aplicații. 

Dispunerea orificiilor și tehnica de conectare a conectorilor cu ștecher de mare putere sunt identice în toate variantele acestui switch. Mai mult decât atât, pentru a asigura un sistem consecvent, Xelity 10 TX IP67 poate fi combinat cu alte module de alimentare M12 de la Murrelektronik, pentru a urma un concept unitar de alimentare.