PULS: SURSE DE ALIMENTARE CU ETHERCAT

Experimentați puterea datelor de aplicație în timp real furnizate de sursele de alimentare PULS cu interfață EtherCAT.

Date de aplicație în timp real.

Sursele de alimentare PULS cu porturi EtherCAT integrate pot fi conectate direct la controllere EtherCAT – fără a fi nevoie de gateway-uri suplimentare, oferind acces ușor și rapid la toate datele aplicației și la funcțiile de alimentare. Capacitățile în timp real și transmisia de mare viteză ale EtherCAT sunt ideale pentru întreținere, logare și control de la distanță în sistemele de mari dimensiuni.

Datele de alimentare pot fi, de asemenea, utilizate în cadrul buclelor de control în timp real. Pe baza datelor, acționările sau alți utilizatori de energie ridicată pot fi controlați într-un mod optim pentru a menține nevoile dinamice de energie în limitele capacităților sistemului de alimentare. Acest lucru permite o eficiență îmbunătățită a sistemului, deoarece sursele de alimentare pot fi utilizate la punctul optim de funcționare.

Controlul complet al oricărei mașini

Sursele de alimentare inteligente cu EtherCAT pot furniza imediat alerte sau mesaje de eroare în cazul unor scenarii critice de alimentare cu energie electrică, cum ar fi defecțiuni de fază sau tranzitorii pe partea de curent alternativ. Acest lucru este deosebit de interesant pentru sistemele afectate de condițiile proaste ale rețelei de curent alternativ.

În plus, partea de curent continuu poate fi monitorizată pe tot parcursul funcționării – furnizând alerte în timp util, de exemplu, în caz de căderi de tensiune sau suprasarcini de curent. Acest lucru permite o reacție în timp util prin reducerea cererii de energie sau chiar intrarea în starea de siguranță a sistemului.

Obținerea unei eficiențe energetice și a unei sustenabilități mai mari

Datele de măsurare de la rețeaua de curent alternativ și de la ieșirea de curent continuu vă permit să monitorizați și să optimizați consumul de energie. Datele furnizate de sursele de alimentare cu EtherCAT vă permit să reduceți costurile de operare și se aliniază cu obiectivele de sustenabilitate, demonstrând angajamentul față de eficiența energetică și responsabilitatea față de mediu.

Activați mentenanța predictivă

Accesarea datelor privind starea de sănătate a dispozitivelor și a sistemului, provenite de la sursele de alimentare cu EtherCAT, de la distanță sau la fața locului, vă permite să implementați strategii de mentenanță predictivă. Prin monitorizarea și identificarea problemelor potențiale înainte ca acestea să ducă la defecțiuni ale mașinilor, puteți reduce timpii de nefuncționare neplanificați, prelungi durata de viață a echipamentelor și economisi costurile de întreținere.

Îmbunătățirea productivității

Având la îndemână datele în timp real de la sursele de alimentare cu EtherCAT, puteți regla cu precizie parametrii mașinii-unelte pentru o performanță optimă. Acest lucru duce la creșterea productivității, la îmbunătățirea calității produselor și la reducerea risipei, ceea ce, în cele din urmă, aduce beneficii clienților dvs. prin furnizarea de rezultate mai bune datorită performanței constante și întreruperilor minime.

Inteligent și independent

IO-Link

IO-Link este utilizat în multe utilaje și poate fi integrat în diverse rețele de fieldbus folosind magistrale IO-Link care acționează ca gateway-uri.

PULS oferă o gamă de surse de alimentare cu interfață IO-Link care permite configurarea de la distanță, de exemplu, reglarea tensiunii de ieșire sau a efusei, diagnosticarea și controlul de la distanță.

Versatil și robust

PULSbus 

PULSbus este o legătură de comunicare pentru a avea acces la toate datele relevante ale întrerupătoarelor noastre electronice PISA-M.

Aceasta include tensiuni, curenți, starea diferitelor canale, precum și o modalitate simplă și rapidă de a configura și chiar de a controla dispozitivele PISA-M. PULSbus poate fi utilizat practic cu orice sistem de control.

Local și benefic

HMI integrat

Multe surse de alimentare și unități suplimentare de la PULS sunt disponibile cu un HMI integrat – de la simple bare cu LED-uri care indică tensiunile, setările curente ale siguranțelor electronice și sarcinile de ieșire până la afișajul unic integrat al stării sursei de alimentare (PSCD) din CP10.248 și CP20.248 .

Acest lucru face posibilă monitorizarea și analiza directă a oricărei aplicații.

KREATRON AUTOMATION SRL

office@kreatron.ro

www.kreatron.ro