VERTIV PREZINTàUPS-UL LIEBERT GXT5 LITIU-ION ONLINE CU DUBLàCONVERSIE, CARE OFERàCEL MAI ÎNALT NIVEL DE PROTECTIE A ENERGIEI

În era în care energia este esențială pentru funcționarea continuă a afacerilor, UPS-ul online cu dublă conversie Vertiv™ Liebert® GXT5 Litiu-Ion oferă atât cel mai înalt nivel de condiționare a puterii, cât și baterie de rezervă.

Una dintre caracteristicile sale deosebite este că acesta protejează împotriva celei mai mari fluctuații de energie, trecând automat la baterie de rezervă atunci când este detectată o pierdere de energie. Cu un factor de putere (PF) de 1,0 și fără timp de transfer la funcționarea pe baterie, activele cele mai critice sunt protejate.

Designul convertibil în rack sau turn al UPS-ului Vertiv™ Liebert GXT5 Litiu-Ion îl face ideal pentru aplicații IT edge computing sau distribuite, acolo unde spațiul pe podea este foarte important. Este o adevărată soluție cu întreținere redusă, pe principiul “o montați și uitați de ea”, ideală pentru locații îndepărtate cu resurse tehnice limitate la fața locului.

Pe scurt, UPS-ul Vertiv™ Liebert GXT5 Litiu-Ion oferă protecție pentru întreruperi, diminuări de tensiune, supra tensiune, șocuri, scăderi de voltaj sau supra-voltaj.

Tehnologia Litiu-Ion oferă o speranță de viață de până la 3 ori mai mare decât a bateriilor cu plumb-acid și reduce costul total de proprietate cu aproape jumătate.

Care sunt beneficiile principale ale UPS-ul Vertiv™ Liebert® GXT5?

Performanță ridicată

• 1,0 factor de putere de ieșire (PF): Oferă mai multă putere utilizabilă, permițând conectatarea mai multor echipamente și economisind bani și spațiu.

• Timp de funcționare crescut: Bateria externă litiu-ion inclusă oferă până la 12 minute de funcționare la încărcare maximă.

• Timp de funcționare extins: Se poate adăuga până la un total de (8) EBC-uri 1U (sau 8 perechi EBC pentru modelele 8/10KVA) pentru o durată maximă de funcționare de până la 100 de minute la sarcină maximă sau 200 de minute la jumătate de sarcină.

• Status de avertizare avansat: Se primesc alarme sonore și vizuale timpurii care anunță starea sistemului privind alerte de tensiune de intrare, suprasarcină de ieșire, bateria descărcată sau pentru înlocuirea bateriei.

• Gamă largă de tensiune de intrare: Durata de viață a bateriei poate fi prelungită, permițând UPS-ului să maximizeze utilizarea energiei utilitare înainte de transferul pe baterie.

• Eficiență ridicată: Unitatea funcționează până la 94% în modul de operare normal (online).

Tehnologie superioară a bateriei

• Mai puține înlocuiri ale bateriei: Bateriile litiu-ion necesită mai puține înlocuiri și durează în medie de până la 3 ori mai mult decât bateriile tradiționale VRLA, reducând costurile de întreținere, forță de muncă și de înlocuire (TCO mai mic).

• Mai multe cicluri de descărcare: Bateriile litiu-ion oferă de până la 10 ori mai multe cicluri de încărcare/descărcare decât bateriile VRLA.

• Reîncărcare rapidă: Bateriile litiu-ion se reîncarcă de două ori mai repede decât bateriile tradiționale VRLA, ajungând la 90% în doar 2 ore.

• Bateriile se pot înlocui de către utilizator, în timpul funcționării: Se poate creștedurata de viață și fiabilitatea produsului cu bateriile care pot fi înlocuite cu ușurință, fără a întrerupe alimentarea echipamentelor conectate.

• Sigure și de încredere: Cea mai sigură compoziție chimică a bateriei litiu-ion (LiFePO4) și sistemul integrat de gestionare a bateriei (BMS) oferă o funcționare sigură și fiabilă.

• Prietenoase cu mediul: Reduce semnificativ eliminarea și reciclarea bateriilor, necesitând rate mai mici de înlocuire.

Gestionabilitate îmbunătățită

• Ecran LCD: Interfață LCD color, ușor de utilizat, cu orientare prin detectarea gravitației, simplu de instalat și configurat, oferind, de asemenea, informații rapide despre status și alți parametrii.

• Management la distanță:

o Card Vertiv™ Power Insight – Liebert® RDU101 inclus pentru gestionabilitate web/SNMP

o Vertiv™ Power Assist – Monitorizează condițiile UPS printr-o conexiune USB locală

o Vertiv™ Intelligence Director – Împreună cu Vertiv™ Geist™ rPDU, o singură adresă IP pentru a monitoriza și gestiona până la 50 de dispozitive

• Oprire de urgență de la distanță: UPS-ul se poate opri de la distanță în timpul unei urgențe.

Bypass de întreținere integrat și distribuție de energie

Fiecare UPS Vertiv™ Liebert® GXT5 Litiu-Ion (numai pentru modelele 5-10 kVA) include un bypass de întreținere Zero-U cu distribuție integrală a energiei. Acest lucru permite întreținerea sau demontarea UPS-ului fără a întrerupe alimentarea echipamentelor conectate.

Servicii de asigurare a alimentării UPS-ului Vertiv™ Liebert® GXT5 Litiu-Ion 

Servicii de suport complete pentru sisteme critice

Oferind mai mult decât garanția standard și programul de extindere a garanției, Power Assurance (PA) este valabilă pentru unitățile UPS monofazate care sunt mai mari de 3 kVA și trebuie achiziționată în termen de șase (6) luni de la data achiziționării echipamentului. PA include:

•  Înlocuirea sau repararea avansată a unei unități defecte în termen de opt (8) ore lucrătoare de la confirmarea incidentului (adică până la maximum două (2) zile lucrătoare de la o reclamație).

•  Acoperire 100% a pieselor electronice și a defecțiunilor bateriei (excluzând cazurile de utilizare greșită a bateriei și/sau durata redusă de funcționare din cauza uzurii normale a bateriei).

•  Acces 24/7 la linia Vertiv de asistență profesională.

•  Două vizite de întreținere preventivă după al treilea an, efectuate de un tehnician Vertiv.

•  Serviciu de monitorizare preventivă și diagnosticare – cu achiziționarea Power Assurance Premier.

Beneficii cheie

În concluzie, printre beneficiile cheie ale UPS-ului Vertiv™ Liebert® GXT5 Litiu-Ion se numără faptul că aceste echipamente UPS nu mai necesită întreținere, iar această degrevare a personalului IT vine și cu o reducere a riscului de oprire a echipamentelor critice. În plus, UPS-ul permite o recuperare rapidă, între 24 și 48 de ore, în caz de avarie.