EXPERIMENTATI PROTECTIA PUTERII DE ALIMENTARE CA NICIODATÃ ÎNAINTE

În lumea de astăzi, aflată în mișcare și digitalizare rapidă, alimentarea neîntreruptă este crucială pentru aplicațiile critice. Companiile se bazează foarte mult pe sistemele de alimentare neîntreruptibilă (UPS) pentru a-și proteja operațiunile împotriva întreruperilor de curent și pentru a asigura disponibilitate continuă.

UPS-ul Vertiv™ Liebert® MTP, soluția de vârf pentru protecția alimentării cu energie, ce urmează să fie disponibilă în curând, cu caracteristicile sale de ultimă oră și performanța înaltă, este  răspunsul la toate nevoile clienților critice de alimentare. Cu o eficiență ridicată și o amprentă compactă, UPS-ul Vertiv Liebert MTP optimizează spațiul valoros, reducând în același timp costurile cu energia.

Cu o fiabilitate excepțională, acest UPS garantează o alimentare electrică fără întrerupere pentru a proteja echipamentul critic, prevenind timpii de nefuncționare costisitori și pierderile de date. Aveți încredere în puterea UPS-ului Vertiv Liebert MTP pentru a vă ridica afacerea la noi cote de eficiență, productivitate și liniște.

Noul Vertiv™ Liebert® MTP este un UPS monolitic fără transformator, care asigură energie activă completă, oferind o disponibilitate excepțională a puterii aplicațiilor critice. Designul intern inovator îi reduce amprenta la minimum, oferind protecție continuă a puterii de alimentare cu timp de funcționare intern optimizat într-o soluție de sine stătătoare, făcând Vertiv™ Liebert® MTP perfect pentru aplicațiile IT. Liebert MTP poate atinge un nivel de eficiență remarcabil de până la 95,5% în modul online dublă conversie. Liebert MTP poate crește și mai mult eficiența, cu până la 98,5% prin funcționarea în modul ECO.

Liebert MTP face din spațiul esențial un loc liniștit prin analiza îmbunătățită a evenimentelor, notificările vocale pentru alarme și ecranul LCD tactil, inteligent și disponibil în mai multe limbi și variante de culori. Arhitectura Vertiv™ Liebert® MTP îl face extrem de ușor de instalat, de conectat, de operat, de întreținut și depanat, făcându-l ideal pentru o gamă largă de aplicații pentru afaceri mici și mijlocii. Vertiv™ Liebert® MTP este echipat și cu roți pentru a facilita mișcarea și relocarea.

În plus, Liebert MTP dispune de mai multe porturi de comunicație, inclusiv contacte libere de potențial, SNMP și Modbus, care permit monitorizarea de la distanță a sistemului UPS.

Seria Vertiv™ Liebert® MTP este ideală pentru clădiri comerciale, media și divertisment, logistică, facilități, comerț cu amănuntul și comerț electronic, instituții de educație și financiare.

Avantaje principale:

• Amprentă compactă cu configurație internă de baterii (aplicabilă pentru până la 40 kVA). Nu este nevoie să instalați baterii externe

• Factorul de putere pe ieșire unitar, pentru disponibilitate suplimentară a puterii

• Eficiență de până la 95,5% în modul online dublă conversie 

• Eficiență de până la 98,5% în modul Eco

• Capacitate puternică de încărcare cu timp minim de reîncărcare a bateriei

• Gamă largă de tensiune de intrare, reducând funcționarea bateriei și prelungind durata de viață a bateriei

• Factor de putere de intrare 0,99 pentru a evita supradimensionarea sistemului de alimentare

• Ansamblu de comutare integrat

• Capacitate mare de suprasarcină

• Scalabil până la 4 unități cu baterii comune

• Port de comunicație integrat pentru monitorizare de la distanță

• Ecran LCD cu ecran tactil de 7 inch

• Avertizare vocală / notificare cod de alarmă

Servicii pentru menținerea operațiunea în funcțiune, chiar și atunci când cedează alimentarea de curent alternativ

Expertiza solidă Vertiv în infrastructură este amplificată de utilizarea datelor și a serviciilor companiei care acoperă toate aspectele de la început până la final, oferă clienților o perspectivă asupra tehnologiei, tendințelor de operare și încrederea de a gestiona eficient riscurile, de a reduce costurile, de a crește gradul de utilizare și de a lua decizii mai bune.

Vertiv colaborează cu operatorii de unități critice pentru a proiecta programe de servicii inovatoare care îndeplinesc obiectivele și bugetele. De la gestionarea unei întregi clădiri până la întreținerea echipamentelor în locații mici, îndepărtate, oferim soluții scalabile pentru provocările permanente ale infrastructurii critice. Vertiv oferă suport complet pentru infrastructura critică oricând și oriunde este nevoie.

Simplificarea managementului centrului de date cu monitorizare neutră de la furnizor

Capitalul uman este foarte valoros în industria centrelor de date. Echipele IT și ale locației sunt deja reduse, iar organizațiile continuă să treacă în primul rând la strategii digitale. Cu noile tehnologii, precum inteligența artificială (AI) și GPU-urile care conduc la procesare cu densitate mai mare, aceste echipe vor avea sarcina de a implementa mai multă infrastructură, ceea ce va complica și mai mult modul în care gestionează și monitorizează infrastructura. 

Mediul tipic al centrului de date conține o infrastructură critică de la zeci de producători, fiecare cu propriul set de instrumente de monitorizare. Nu există o soluție universală pentru aceste medii de centre de date extrem de complexe, dar managerii IT și ai locației au nevoie de vizibilitate 24/7 asupra infrastructurii lor.

Software-ul și serviciile de monitorizare asigură operațiuni neîntrerupte, performanță optimă și scalabilitate a rețelelor, permițând companiilor să-și conducă și să-și dezvolte afacerile. Companiile caută o soluție de monitorizare de la distanță pe care echipele lor să o poată accesa oriunde și oricând pentru a ajuta la gestionarea și controlul operațiunilor centrelor de date din facilități și locații individuale, până la performanța unui singur echipament.

Vertiv™ Environet™ Alert ar trebui să fie software-ul de monitorizare a centrului de date pe care îl alegeți. Vertiv™ Environet™ Alert oferă companiilor din industrie un software critic de monitorizare a instalațiilor, care este accesibil și ușor de utilizat. Această soluție oferă capacități superioare de monitorizare, alertă, tendințe și organizare a datelor pentru companii din sectoare precum sănătate, servicii financiare, guvern și multe altele, ajutându-le să-și protejeze și să-și dezvolte afacerea. Clienții beneficiază de monitorizare, alerte și tendințe la un preț potrivit pentru afacerea lor.

Explorați produsele Vertiv în 3D și la dimensiunea reală

Aplicația Vertiv XR permite managerilor IT, operatorilor de centre de date și partenerilor să vizualizeze soluțiile pentru centrele de date Vertiv în locația pe care ar ocupa-o într-o anumită unitate, în același mod în care un proprietar ar putea folosi o aplicație de realitate virtuală pentru a plasa modele noi de canapele sau dulapuri de bucătărie în spațiul destinat pentru a vedea cum arată. Aceasta ghidează utilizatorii prin selecția și plasarea produselor, vizualizând echipamentele de infrastructură a centrului de date în locația aleasă, fie că este în rând sau în camera lor de zi. Această reprezentare virtuală îi ajută pe factorii de decizie din centrele de date să planifice mai eficient și să aibă o mai bună înțelegere a amprentei fizice a unității lor. 

Aplicația este disponibilă în Apple App Store și Google Play Store.

Aflați mai multe despre produsele, soluțiile și serviciile Vertiv pe website-ul Vertiv.com sau contactați experții locali Vertiv la emea.ro@Vertiv.com.