XEROX WORKCENTRE® 6655 SIMPLIFICA PROCESUL DE IMPRIMARE SI CREŞTE PRODUCTIVITATEA

Xerox lansează WorkCentre® 6655, un nou echipament multifuncţional color, care oferă companiilor mici și mijlocii o serie de soluţii destinate, de obicei, companiilor de mari dimensiuni, ajutându-le să realizeze lucrări de foarte bună calitate și să mențină costurile sub control.

Având o rezoluţie de 1.200 x 600 dpi, Xerox WorkCentre 6655® produce imagini în culori vii şi texte clar definite. Multifuncţionalul are o viteză de imprimare de până la 36 de pagini pe minut şi o capacitate de alimentare standard de 700 de coli.

“WorkCentre 6655 permite utilizatorilor să automatizeze întregul proces de lucru, de la activităţile de rutină, la aplicaţiile mai complexe”, spune Bogdan Cobuz, Business Product Marketing Manager Xerox România. “Noul multifuncţional este dotat cu soluții personalizate, iar Xerox Extensible Interface Platform® permite crearea de aplicații fără a fi nevoie de suport IT suplimentar.”

text

WorkCentre 6655 dispune de Xerox ConnectKey®, o platformă software prin intermediul căreia utilizatorii au acces la documente de oriunde şi oricând, dar se bucură şi de productivitate sporită şi securitatea datelor. Astfel, utilizatorii pot imprima cu ușurință documente de pe desktop, dispozitive mobile, USB sau din cloud. În plus, aceştia pot trimite documente prin fax sau le pot scana şi trimite pe e-mail, PC sau în cloud.

Pentru a proteja companiile de amenințările de securitate externe, Xerox WorkCentre® 6655 are integrată tehnologia McAfee®, astfel numai utilizatorii autorizați au acces la echipament. De asemenea, tehnologia reprezintă garanţia faptului că pe dispozitivele dintr-o companie nu se execută decât fişiere şi funcţii sigure, aprobate anterior, minimizându-se necesitatea de actualizare manuală a versiunilor de software.