XEROX WORKCENTRE 4265 AJUTA COMPANIILE SA REDUCA COSTURILE SI SA CREASCA PRODUCTIVITATEA

Xerox lansează WorkCentre 4265, o nouă imprimantă multifuncţională, care oferă utilizatorilor soluţii ce simplifică fluxul de lucru cu documentele şi comunicarea de zi cu zi.

WorkCentre 4265 are o viteză de imprimare de până la 55 de pagini pe minut și o viteză de scanare de până la 70 de pagini pe minut, prima pagină fiind gata în mai puţin de 8 secunde. De asemenea, dispozitivul A3 are o capacitate de alimentare cu hârtie de până la 3.240 de coli.

“Noua imprimantă multifuncţională este ideală pentru companiile care au un volum de lucru cu documentele foarte mare”, afirmă Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager, Xerox România. “Dispozitivul are o dimensiune compactă, la care se adaugă o serie de caracteristici şi soluţii care contribuie la reducerea costurilor, fără însă a influenţa puterea sau performanța acestuia.”

WorkCentre 4265 este echipată cu Xerox Workflow Solutions, ce permit personalizarea procesului de imprimare și partajare de conținut, cum ar fi posibilitatea de a scana şi de a trimite documente către e-mail sau cloud, doar printr-o singură atingere a unui buton special. În plus, diverse funcții intuitive, printre care şi Print Around, permit imprimantei să reţină orice comandă care nu poate fi executată din diverse motive și dă posibilitatea dispozitivului să proceseze toate celelalte comenzi, în ordinea în care au fost trimise, reducând astfel întreruperile.

text

Pentru managerii IT, WorkCentre 4265 oferă posibilitatea de monitorizare de la distanță, prin Xerox CentreWare IS Embeded Web Server şi CentreWare Web. De asemenea, alertele de e-mail automate anunţă utilizatorii atunci când multifuncţionalul necesită intervenţie, cum ar fi lipsa tonerului sau un blocaj de hârtie.

În plus, caracteristicile de securitate de ultimă generație permit utilizatorilor să imprime, să trimită fax-uri sau documente către e-mailuri, printr-o rețea securizată şi, astfel, companiile au garanţia că datele și documentele proprii nu ajung şi la alte surse.