Pe lângă faptul că fac lucrul zilnic în şantier mai economic, noile utilaje Weber MT adaugă un element semnificativ de confort, satisfăcând astfel şi cele mai înalte standarde.

Weber MT este cunoscut pentru calitatea, fiabilitatea şi uşurinţa în utilizare a utilajelor sale de compactare. Cu o forță centrifugală de 100 kN la o greutate de 730 kg, noul CR 9 oferă noi caracteristici liniei de produse Weber MT. CR 9 se diferenţiază cu noul său control electro-hidraulic, infinit variabil, care permite trecerea precisă și rapidă de la compactarea înainte la compactarea înapoi. Vibraţiile scăzute transmise către operator şi bara de ghidare proiectată ergonomic permit operatorului să lucreze mult mai mult fără să simtă oboseală. În plus, bara de ghidare poate fi ajustată în funcţie de înălțimea operatorului.

Toate produsele au fost fproiectate cu atenție la fiecare detaliu și garantează un nivel ridicat de siguranță operatorului. Unul dintre aceste detalii este ambreiajul centrifugal cu autotensionarea curelei de transmisie.

Motorul diesel Hatz 1D 90, generează putere mai mult decât suficientă. Noul CR 9 străluceşte cu adevărat prin caracteristicile sale de operare și este, de asemenea, disponibil cu sistemul de control al compactării COMPATROL®, extinzând în continuare clasa premium de utilaje compactoare de sol.

Noul mai compactor SRV 590 se poate folosi la compactarea solului pentru construcţia de canale și montarea țevilor, pentru grădinărit sau peisagistică. Avantajele sale: greutatea de 62 kg și capacitatea de a lucra aproape de marginile pereților datorită mânerului îngust. Utilizarea de componente ușoare reduce greutatea acestuia, făcându-l mai uşor de transportat. În ciuda greutăţii mici, componentele de înaltă rezistență ale SRV 590 garantează rezultate excelente de compactare rezultând un utilaj robust şi de lungă utilizare. Indicatorul de ulei încorporat în SRV 590 (Honda GX 100) împiedică pornirea motorului dacă nivelul uleiului este prea scăzut.

Weber MT, specializat în utilaje de compactare, va prezenta, de asemenea și alte inovații (la început, ca prototipuri) în zona deschisă F de la BAUMA, standul F 1107/1.

 

CR 9

• Putere mare a motorului; pierderi minime de energie datorită curelei de transmisie de tip V.

• Întreţinere minimă datorită ambreiajului centrifugal cu

autotensionarea curelei de transmisie.

• Durată de viaţă extinsă a motorului datorită faptului că pătrunde mai puţin praf în compartimentul motorului.

• Cabluri de acceleraţie protejate.

• Lăţimi de lucru variabile prin utilizarea plăcilor de extensie.

• Pornire electrică în echiparea standard.

 

SRV 590

• Numeroase componente fabricate din materiale de înaltă rezistenţă, dar uşoare – “construcţie uşoară”.

• Nivel înalt de siguranţă a operatorului datorită sistemul puternic de filtrare a aerului ,care include un prefiltru de tip ciclon, prevenind infiltrarea murdăriei la motor.

• Rezervor de combustibil cu filtru integrat.

• Grad ridicat de rezistenţă la uzură, datorită tratamentelor speciale aplicate materialelor de fabricaţie.

• Transport uşor datorită mânerelor.

• Indicatorul de nivel scăzut de ulei, încorporat în SRV 590 (Honda GX 100), previne pornirea motorului în cazul în care nivelul este prea scăzut.