VALLEY IRRIGATION LANSEAZA VALLEY 365 CONNECTED CROP MANAGEMENT

Valley Irrigation, a lansat o platformă inovatoare pentru ca fermierii să își gestioneze, controleze și împărtășească analiza datelor între dispozitivele conectate din fermă. Valley 365, o platformă de conectare unică bazată pe cloud pentru gestionarea conectată a culturilor, reunește cele mai bune caracteristici ale tehnologiei Valley deja existente într-o interfață ușor de utilizat, oferind fermierilor mai multe informații și un control mai mare al pivoților.

Valley 365 (valleyirrigation.com/365) preia funcționalitatea tehnologiei de control și precizie precum AgSense, Valley Scheduling, Valley Variable Rate Irrigation (VRI) și Valley InsightsTM, integrându-le într-o singură platformă.

Fermierii pot folosi o singură conectare pentru a avea acces la toate soluțiile în timp real, de oriunde și oricând.

„Cu ajutorul Valley 365, fermierii au combinația celor mai bune tehnologii ale noastre la îndemâna lor”, afirmă Andy Carritt, Vice President, Product Development Valley Irrigation. „Aplicația oferă cea mai mare eficiență, cunoștințele pentru a lua decizii mai inteligente de business și este construit pentru a sprijini viitoarele progrese în irigarea de precizie.”

Datele din platforma Valley 365 sunt aranjate în module intuitive, care includ Forecast & Plan, Monitor & Control, Insights & Analysis și Optimize & Apply. Acestea permit fermierilor să identifice problemele, să determine zonele afectate și să execute modificările necesare pentru a optimiza randamentul folosind mai puține resurse.

„Obținerea cantității corecte de apă la culturi în momentul potrivit este cel mai important factor atunci când vine vorba de randamentul culturilor”, spune Len Adams, Group President Valley Irrigation. „Valley 365 oferă fermierilor posibilitatea de utilizare a datelor de mediu și agronomice pentru a-și folosi echipamentul mai eficient. Ajutăm fermierii să eficientizeze practicile de irigare.”

Scalabilitatea este cheia acestui software. Fermierii pot personaliza și adăuga funcții pe măsură ce nevoile lor se schimbă. De asemenea, aplicația oferă stocare nelimitată de date, o capacitate sporită de asistență și este extrem de securizată.

Valley 365 este certificat Ag Data Transparent (ADT), un simbol al încrederii și securității în industria agricolă, ceea ce înseamnă că aplicația aderă la un set strict de principii de bază care guvernează modul în care furnizorii de tehnologie colectează, utilizează, stochează și transferă datele fermierilor.