AGSENSE PUTEREA CUNOASTERII

Puterea cunoașterii este ceea ce face o fermă să fie o fermă AgSense, deoarece AgSense oferă instrumentele necesare pentru a salva timp, apă și bani, dar și pentru a-i salva pe fermieri de „datul cu presupusul”. Totul duce către un avantaj competitiv pe care îți dorești să-l fi știut mai devreme.

De ce AgSense?

AgSense te pune pe scaunul șoferului, ajutându-te să faci față întregii operațiuni de oriunde și de pe orice dispozitiv. De asemenea, îți oferă timpul și libertatea de care ai nevoie pentru a te bucura de viață.

Irigare cu rată variabilă (VRI)

Atunci când adaugi telemetrie unui pivot deja existent, indiferent de marcă, aduci acel pivot în lumea VRI la costuri minime. Cu ajutorul AgSense, puteți programa viteza variabilă sau să încărcați prescripții VRI.

Integrarea agronomică

AgSense asigură integritatea fără probleme a prescripțiilor VRI generate de un software extern sau de o listă extinsă de parteneri API. AgSense are singurele tabele VRI care pot fi programate pentru a schimba viteza și direcția la unghiurile de câmp alese. Puteți activa cu ușurință sau să schimbați tabelele chiar din aplicația de pe telefonul mobil.

Managementul irigației de precizie

– Gestionați o flotă mixtă de pivoți hidraulici și electrici pe un singur tablou de bord;

– Aplicația mobilă lider în industrie include: pornire rapidă, vizualizare hărți, editor de tabele grafice, auto restart, comenzi recente & active, rapoarte & grafice și prognoze meteo incluse în aplicație;

– Oprire unică sau duală (unghiuri de oprire);

– Repornire automată prin software, nu prin panou;

– Monitorizarea fără alimentare anti-furt a cablurilor;

– Avertizări din zone de avarie pentru a ajuta la evitarea coliziunilor;

– Programarea vitezei printr-un cronometru procentual, viteza de aplicare, unghiul pivotului, orele pe rotație sau unghiul dintre orele de oprire;

– Schimbarea automată a vitezei sau a tabelului VRI cu schimbarea direcției;

– Programarea mai multor comenzi start&stop temporizate;

– Rapoarte cuprinzătoare de management și rapoarte de irigare.

Raportarea istoricului

Puteți rula orice raport istoric. Puteți vedea cât de mult ați irigat, puteți urmări cantitatea de apă pompată sau alte date agronomice pentru a vedea modul în care este utilizată apa.

Field Commander

Compatibil cu practic toți pivoții lineari și centrali, atât electrici, cât și hidraulici, acesta oferă o gamă largă de opțiuni pentru monitorizarea de la distanță și controlul sistemelor voastre de irigare.

CommanderVP

CommanderVP se instalează în interiorul panourilor digitale de control Valley, punând la dispoziție o funcționare completă de la distanță a panoului, direct din dispozitivul vostru conectat la internet. De asemenea, adaugă multiple configurații VRI și detectează opțional cablurile furate.

T-L Precision Link

Conectarea directă a Precision Link în panoul PPC III permite controlul complet de la distanță și monitorizarea pivoților T-L. Start, stop, direcția, utilizarea vitezei și controlul pompei de apă sunt doar câteva dintre caracteristicile disponibile.