Valley Irrigation anunță lansarea Valley 365, o nouă platformă single-source pentru gestionarea culturilor – valleyirrigation.com/365. Platforma va fi lansată în prima parte a anului 2020. Valley 365 combină cele mai bune caracteristici existente ale tehnologiei Valley într-o interfață ușor de utilizat, cu acces single-one pentru o gestionare completă a culturilor.

Cu funcționalități din soluții cheie precum AgSense, Valley Scheduling, Valley Variable Rate Irrigation (VRI) și Valley Insights, este cu adevărat un centru de comandă care conectează fermierii la câmpurile lor.

„Abilitatea de a accesa tehnologia Valley printr-o conectare simplă este un beneficiu major”, afirmă Andy Carritt, Vice President, Product Development la Valley Irrigation. „Adevărata valoare a aceste platforme end-to-end este că oferă fermierilor o eficiență mai mare, ajutându-i să ia decizii de afaceri mai inteligente și să sprijine viitoarele avansări în irigarea de precizie.”

Valley 365 oferă și:

Eficiență mai mare – Aplicațiile existente se vor integra perfect, permițând fermierilor să utilizeze o singură conectare pentru accesarea tuturor soluțiilor.

Accesibilitate – Aceasta platformă end-to-end cloud-based oferă fermierilor o experiență de utilizare mai simplă, mai intuitivă, oriunde și oricând.

Inteligență – Fermierii pot folosi echipamentele, datele agronomice și de mediu mai eficient, în timp real.

Scalabilitate – Această soluție software inovatoare va permite fermierilor să adauge fără efort funcționalități, fiind personalizată în funcție de nevoile lor.

Securitate – Bazată pe cea mai recentă tehnologie cloud-based, soluția oferă stocare de date nelimitată, o capacitate sporită de asistență și are o securitate sporită.

„La Valley, noi investim în tehnologie deoarece investim în fermierii noștri”, afirmă Carritt, „iar Valley 365 eficientizează aplicațiile de bază pe care aceștia le cunosc și au încredere, susținând puterea.”