VALLEY IRRIGATION ADVANCED TECHNOLOGY FOLOSESTE INTELIGENTA ARTIFICIALA PENTRU A DETECTA PROBLEMELE LEGATE DE SANATATEA CULTURILOR SI BUNA FUNCTIONARE A IRIGARII

Valley Irrigation Insights, cu sprijinul Prospera, primește feedback pozitiv din partea fermierilor, salvând astfel timp și resurse. Compania câștigă teren cu lansarea inițială a serviciului Valley Insights.

Prin acest parteneriat dintre Valley Irrigation și Prospera Technologies, aplicația Valley Insights a arătat rezultate de succes în acest sezon de creștere, transformând datele în informații utile pentru fermierii din Wahington și Nebraska. Acest serviciu a depășit așteptările, atingând deja obiectivul vizat pe o suprafață de peste 404.685 de hectare.

Valley Insights este conceput pentru a-i aduce pe fermieri mai aproape de gestionarea autonomă a culturilor, generând randamente mai mari în timp ce utilizează mai puține resurse. Folosind viziunea computerului, serviciul caută să identifice zonele de supra-irigare sau sub-irigare și plantațiile care au de suferit din această cauză. Depășește imagistica aeriană tipică, folosind inteligență artificială pentru analizarea datelor vizuale, cu scopul de a detecta probleme și pentru a avertiza fermierul astfel încât acesta să poată acționa adecvat.

Fermierii se confruntă și cu o restricție crescută a resurselor. Într-o continuă schimbare a climei, restricția apei reprezintă noua normalitate pentru fermieri, iar tehnologiile cu AI, precum cele de la Valley Insights, îi ajută să mențină randamentele folosind cât mai puține resurse.

Valley a integrat feedback-ul utilizatorilor de la lansarea limitată a Valley Insights, prioritizând dezvoltarea produsului fără a sacrifica angajamentul său la simplitate și la ușurința folosirii aplicației – toate acestea cu scopul de a îmbunătăți serviciul înainte de extinderea suplimentară din acest an.

”Valley și Prospera aduc fiecare o experiență unică a parteneriatului, iar împreună aducem o valoare mai mare fermierilor care, fără îndoială, va face o diferență în sănătatea generală a culturilor.”, afirmă Darren SIekman, Vice President Water Management & Business Development, Valley Irrigation.

www.valleyirrigation.com