TURNURILE DE LUMINA CHICAGO PNEUMATIC DURABILITATE, SIGURANTA SI PERFORMANTA

Chicago Pneumatic lansează două noi turnuri de lumină. Noile V15s sunt primele modele din gama Chicago Pneumatic ce utilizează o structură rezistentă din polietilenă(PE). Această nouă structură, împreună cu dimensiunile reduse, ușurința de transport și performanța de consum redus ale turnului de lumină de mici dimensiuni, atestă faptul că noile modele îndeplinesc cererile unei diversificate game de aplicații.

Pentru a facilita productivitatea și, în același timp, permițând utilizatorilor să lucreze în siguranță în orice condiție de lumină, gama V15 are două modele. Modelul CPLT V15 vine cu tehnologia halogenurilor metalice, în timp ce modelul CPLT V15 LED are caracteristica iluminării prin tehnologia LED și poate lumina o suprafață cu 25% mai mare, în timp ce dovedește și beneficiile eficienței combustibilului suplimentar.

Un motor Kubota EPA Tier 4 alimentează ambele modele iar, pentru a asigură eficiența operațională, cât și cea a combustibilului, unitățile sunt echipate cu un rezervor de 106 litri. În termeni practici, acest lucru permite turnului de lumină să opereze timp de multe zile fără să fie alimentate, ajutând astfel să se maximizeze productivitatea și timpul de iluminare.

CPLTV15 construction environment
CPLTV15 construction environment

Din cauza condițiilor dificile în care turnurile de lumină pot ajunge să funcționeze, noua structură PE protejează componente interne vitale și asigură performanță de vârf, oferind o durată de viață optimizată și valoare de revânzare. Structura PE nu numai că este durabilă, dar prezintă și uși laterale de dimensiuni mari pentru a permite o ușoară accesare a echipamentului, incluzând piese de schimb și canale de scurgere. Gama V15 are, de asemenea, și un cadru ecologic care previne orice scăpare de exces de lichid.