TRITON – SOLUTII COMPLETE PENTRU AGRICULTURA

Începutul zilelor călduroase demarează perioada de maximă activitate în agricultură, silvicultura şi grădinărit. Triton pune la dispoziția clienților săi câte o soluție pentru fiecare ramură, de la tuns şi cosit iarbă, săpat şi cultivat pământul, până la tăierea lemnelor. Cosmetizarea ierbii poate fi o activitate solicitantă, în care precizia şi atenția la detalii fac diferența dintre o grădină sau un teren neîngrijit şi unul aranjat de către un profesionist. De aceea, la alegerea utilajelor potrivite trebuie să se țină cont de tehnologia folosită, manevrabilitate şi gradul de precizie.

Noua maşină electrică de tuns gazon, ME 235, de la Viking impresionează prin uşurinţa de manevrare şi de fiabilitatea în grădini cu suprafața de până la 300 mp, ajungând chiar și pe aleile înguste din jurul casei. Motorul electric silențios se pornește prin simpla activare a manetei de siguranță. Cea mai ușoară mașină de tuns gazonul de la Viking are mânerul ajustabil în două trepte, pentru prevenirea durerilor de spate, şi design ergonomic adaptat manevrării în orice poziție, chiar şi în spații înguste. Rezervorul de 30 de litri este prevăzut cu un indicator de nivel care arată gradul acestuia de umplere. Setarea înălțimii de tăiere poate fi ajustată în 5 trepte, între 25 şi 65 mm.

Pentru cosirea ierbii tari, motocoasa de putere medie FS 94 de la Stihl atinge performante maxime pe suprafeţe întinse, inclusiv pe terenuri abrupte cu pomi şi tufişuri. Cu o greutate de numai 4,9 kg şi lungime de 1,78 m este prevăzută cu mâner pentru ambele mâini, asigurând o manevrabilitate sporită. Motorul Stihl de 1,2 CP are tehnologie 2-MIX şi Ecospeed care facilitează lucrul silenţios şi economic cu sarcina parţială.

triton text

Săparea şi cultivarea solurilor grele este mult mai simplă şi rapidă cu motocultorul 411 AGT, cu motor Lombardini. Datorită cuţitelor cu design special solul este mărunţit prin pătrunderea în toată suprafaţa de contact dintr-o singură trecere. Motorul puternic în patru timpi de 11 CP, cu consum redus de motorină, îi permite ataşarea unei game variate de accesorii, precum freza rotativă pentru pământ, remorcă de basculare manuală, bare de tăiere păioase şi iarbă, plug reversibil 180°, extractor pentru cartofi, cultivator cu trei dinţi, freză pentru zăpadă, perie şi lame frontale.

Tăierea lemnului şi doborârea copacilor mari din agricultură şi silvicultură se pot realiza cu motoferăstrăul pentru uz profesionist MS 661, de la Stihl. Cu o lamă de tăiere de 63 cm, motor 2-Mix cu emisii reduse şi putere de 5,4 kW, MS 661 are un consum de combustibil cu 20% mai mic decât un motor convențional în doi timpi. De asemenea, beneficiază de sisteme inovatoare precum anti-vibrații, pentru tăierea dreaptă, controlul debitului de ulei şi un cuplu ridicat la gamă largă de turaţii.

Gama largă de produse pentru agricultură oferită de Triton acoperă atât solicitările din orice gospodărie, cât şi pe cele ale instituțiilor şi societăților comerciale din domeniu, compania oferind consultanță tehnică gratuită, service de specialitate şi posibilitatea închirierii a numeroase utilaje potrivite pentru proiecte dintre cele mai diferite.

 

SC TRITON SRL

Membru al Reţelei Tehnik

B-dul Aurel Vlaicu,

Nr 217, CONSTANŢA

Tel. 0241 – 693.210

Fax. 0241 – 615.725

office@triton.com.ro

www.triton.com.ro

www.reteaua-tehnik.ro