Pentru domeniile în care fiecare milimetru contează, Triton aduce pe piață cele mai noi tehnologii de la Ruko. Puterea inovatoare, siguranţa şi calitatea în funcţie de cerinţele industriei şi ale meseriaşilor sunt caracteristicile de bază ale filozofiei Ruko, încă de la înființarea sa în 1974 când se axa pe producerea unei game specializate în unelte de găurit și tăiat. Din luna iulie a anului 1980 s-a transformat în RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge (Unelte de Precizie).

În cei peste 30 de ani de competenţă în precizie şi calitate firma Ruko GmbH a ajuns în topul mondial al producătorilor de scule de găurit şi de teşit. Cu o proporţie de 70% de produse la export, sculele de găurit Ruko sunt vândute în peste 70 de ţări de către 2.300 distributori calificați de unelte cu filiale în SUA, Asia, Franţa, Benelux, Scandinavia şi Austria.

De asemenea, compania dispune de unul dintre cele mai moderne procese de producție din Europa prin centrele de şlefuit cu comandă numerică complet automatizate care fac posibilă obţinerea unei precizii ridicate la fabricarea de burghie spiralate, filetate și teşitoare.

Seturile de reparat filete Ruko permit aşchierea filetelor exterioare şi interioare, dar și reducerea costurilor la lucrările de reparaţii şi service, fie că sunt folosite pe şantier sau în agricultură, în ateliere auto şi la multe alte utilizări, la care pot apărea defecţiuni la filete. În locul demontării unei întregi componente, seturile de reparat filete permit repararea imediată și reducerea timpilor dedicați acestei operațiuni.

Sculele de finisat filete prin aşchiere se fixează automat pe diametrul şi pasul filetului. Sunt adecvate atât filetelor pe stânga, cât şi pe dreapta (metric şi ţol) şi nu necesită o dimensionare prealabilă a acestora.

triton text

Mașina de carotat portabilă RSH 1300 este adecvată utilizării rapide și flexibile. Are un motor puternic care îi permite avansul rapid și găurirea până la un diametru de 60 mm. Viteza de tăiere poate fi reglată progresiv în funcție de etapa de lucru, iar sensul de rotire dreapta sau stânga poate alterna în cazul tăierii filetelor până la M12. Produsul este dotat cu protecție electronică la suprasarcină și cuplaj de siguranță cu fricțiune pentru cuplul motor. Dispozitivul de oprire împiedică repornirea automată a mașinii după o încărcare excesivă.

Mai mult, vârfurile pentru poansonare termică se folosesc de turația și căldura produse la frecare pentru a genera local temperaturi înalte care plastifiază materialele metalice de toate tipurile. În câteva secunde se pot produce, fără așchiere, curenți de aer închiși pentru mai multe grosimi ale materialului inițial.

Mașina de frezat canturi RUKO RFK 10 efectuează operația de șanfrenare a canturilor, precum și debavurarea după diverse prelucrări brute anterioare. Unghiul de înclinare a șanfrenului poate fi ajustat în cinci trepte prestabilite. Rolele de ghidaj asigură o prelucrare stabilă, continuă și precisă.

 

 

 

SC TRITON SRL

Membru al Reţelei Tehnik

B-dul Aurel Vlaicu,

Nr 217, CONSTANŢA

Tel. 0241 – 693.210

Fax. 0241 – 615.725

office@triton.com.ro

www.triton.com.ro

www.reteaua-tehnik.ro