TRITON SI MARLINO, O COLABORARE DE SUCCES

Pompele Marlino sunt recunoscute de 30 de ani drept unul dintre liderii pe piața pompelor de uz domestic și agricol din China. Principalele produse căutate sunt pompele de circulație care au control electronic de frecvență, pompele centrifuge, dar și cele submersibile, pentru foraje de adâncime și apă murdară.

Cu o capacitate anuală de producție de două milioane de seturi, împărțite în 12 categorii cu peste 2.000 modele, pompele Marlino au o arie de utilizare vastă precum: metalurgie, minerit, refrigerare, irigații agricole, lucrări municipale, alimentarea cu apă potabilă pentru uz casnic și pentru clădiri, surse de apă pentru uz industrial, sisteme de canalizare sau pentru apă curată, încălzit și ventilație.

Punând preț pe calitatea produselor și pe satisfacția clientului, pompele Marlino au înregistrat în permanență inovații, precum: frecvența variabilă, presiunea constantă, controlul automat al nivelului lichidului și fluxul automat de apă caldă sau rece. Toate acestea au loc în cadrul centrului de cercetare tehnică dedicat din cadrul companiei, ce are ca scop dezvoltarea unei tehnologii avansate, concentrarea pe tehnicile de eficientizare a producției, pe necesitatea de a crea valoare pentru consumator și de a consolida brandul Marlino pe piață.

În anul 2013 Triton a început să colaboreze cu brand-ul Marlino și a importat pentru prima dată aceste pompe. Gama de produse comercializată cuprinde: pompe de circulație cu control electronic de frecvență, pompe tip hidrofor, submersibile submersibile, pentru foraje de adâncime şi pompe de drenaj.

Pompe de circulație cu control electronic de frecvență

Făcând parte din seria APS, pompele de circulație cu control electronic de frecvență reprezintă cea mai recentă inovație a companiei. Produsul de ultimă generație se remarcă printr-un auto-adaptor care monitorizează automat sistemul de încălzire și găsește setarea optimă pentru operaţiunea care va fi executată. Pompa este echipată cu un motor cu autoinducție și are integrată tehnologia de control electronic al frecvenței precum și cel al presiunii diferențiate (controlul presiunii specifice ș constante).

 

Pompe submersibile pentru apă curată

Pompele submersibile seria QDX sunt folosite mai ales pentru colectarea apei de ploaie și pentru pomparea apei din fântâni, râuri, pivnițe, garaje, etc. Se utilizează, de asemenea, pentru furnizarea apei și drenaj în agricultură. Mediul aplicabil este apa curată fără particule abrazive.

 

Pompe tip hidrofor

Pompa SGJW este o pompă potrivită pentru uz casnic, folosită la ridicarea apei, irigații pentru grădină și fermă, distribuția apei cu presiune scăzută sau medie.

Pompe submersibile de drenaj

Pompele submersibile de drenaj WQDS din inox sunt pompe tip Vortex și pot fi folosite pentru uz domestic, comercial și industrial. Se utilizează cu succes pentru apele reziduale din fabrici și pentru scurgerile din hoteluri, garaje, sisteme de irigații sau pivnițele clădirilor.

Seria WSD dovedește performanţe optime în ceea ce privește pomparea și scurgerea apei care conține impurități cu diametrul de până la 50 mm. Este capabilă să golească piscine, să proceseze apa reziduală industrială și sanitară, fiind de asemenea potrivită şi pentru scurgerea sistemelor de canalizare.

 

Pompe pentru foraje de adâncime

Pentru forajele la adâncime, Triton a adus seriile NKm și QGYD. Construite din oţel inoxidabil, sunt utilizate pentru alimentarea cu apă curată în gospodării, agricultură, spălătorii, industrie alimentară. Gama cuprinde pompe cu înălțimi de pompare între 20 şi100 metri, cu debite de lucru între 2 şi 6 mc/h.

Triton este unic importator al produselor Marlino pe piața din România, iar această colaborare permite companiei românești familiarizarea pieței cu un producător de renume al pompelor de uz casnic și industrial. Parteneriatul acesta este doar o mică parte din strategia de dezvoltare a Triton care în ultimul an și-a intensificat importurile oferind clienților săi o gamă mai mare de echipamente de protecția muncii, aparate și accesorii de sudură, mașini de îndoit și tăiat, pistoale de spumă și scule de mână.

Autori:

Raluca Pașcan

Daniela Rădeanu

 

 

SC TRITON SRL

Membru al Reţelei Tehnik

B-dul Aurel Vlaicu,

Nr 217, CONSTANŢA

Tel. 0241 – 693.210

Fax. 0241 – 615.725

office@triton.com.ro

www.triton.com.ro

www.reteaua-tehnik.ro