Triton şi-a extins gama de accesorii de șlefuire şi tăiere prin demararea unui nou parteneriat cu PFERD, unul dintre liderii la nivel mondial în industrie. Cheia succesului o reprezintă calitatea deosebită a produselor, performanța de top şi eficiența acestora, conferind brandului PFERD putere, fiabilitate şi încredere.

Accesoriile PFERD se pot utiliza în domenii vaste precum: industria chimică şi de procesare, construcţia de containere, unelte, mulaje, conducte, prelucrarea oţelului, în porturi, industria auto, aviaţie şi au ca aplicaţii: tăierea, măcinarea, frezarea, pilirea, perierea, lustruirea, curăţarea, îndepărtarea ruginii, debavurarea sau finisarea mată.

Cu o tradiţie de peste 200 de ani, PFERD a produs freze de carburi, de calitate renumită la nivel mondial, care, chiar şi după folosiri îndelungate, au o rată ridicată de îndepărtare a resturilor şi conferă o suprafaţă netedă. Se utilizează la pilirea oţelului, inoxului, cuprului, bronzului, alamei şi a zincului sau la ascuţirea cuţitelor, a ferăstraielor, a lamelor de ferăstrău, la şlefuirea suprafeţelor maşinilor şi a materialelor cu duritate redusă precum lemn, plastic sau a pietrelor moi tip calcar sau talc.

triton text

Discurile de polizat au o performanţă de şlefuire ridicată şi o durată de folosire îndelungată. Se pot utiliza pentru materiale diverse precum: oţel, fontă, inox, aluminiu, metale neferoase, piatră, termoplastic ori plastic ranforsat cu fibră. Discurile de polizat PFERD au ca avantaje îndepărtarea completă a reziduurilor, o manipulare uşoară şi un cost redus al utilizării. Sunt destinate pentru şlefuirea de suprafaţă, pe cordoane de sudură, pentru şanfrenare, debavurare și chituire.

Şlefuirea prin tăiere este unul dintre cele mai puternice şi eficiente procese de tăiere. Este util în domeniul laminoarelor, al turnătoriilor, ingineriei mecanice, construcţiilor din oţel, întreţinerii şinelor şi laboratoarelor.

Discurile de tăiere se folosesc pe piese de lucru din oţel şi fontă, aliaje din metale neferoase, aliaje speciale precum nichel şi titan şi materiale care sunt dificil de tăiat.

Datorită suprafeţelor netede rezultate în urma debitării la rece, nu sunt necesare operaţiuni de prelucrare ulterioare, indiferent de materialul tăiat. Formarea bavurilor este redusă la folosirea maşinilor speciale de debitat staţionare. Performanţele de tăiere ale discurilor sunt constante ca urmare a calităţii de auto-ascuțire. Standardele înalte de calitate ale PFERD reprezintă fundaţia pentru produse performante şi inovatoare care vor fi prezente încă de luna aceasta în toate filialele Triton din ţară.

 

SC TRITON SRL

Membru al Reţelei Tehnik

B-dul Aurel Vlaicu,

Nr 217, CONSTANŢA

Tel. 0241 – 693.210

Fax. 0241 – 615.725

office@triton.com.ro

www.triton.com.ro

www.reteaua-tehnik.ro