TRITON – NOUA GAMA DE ECHIPAMENTE DE PROTECTIE S’MART

În luna august, Triton şi-a întregit paleta de echipamente de protecţie a muncii cu șase noi modele de încălţăminte care corespund standardelor de protecţie europene. Clădindu-şi o gamă din ce în ce mai variată sub umbrela S’MART, compania adaugă aceste produse la gama de articole vestimentare, mănuşi, măşti de sudură sau împotriva particulelor de praf, ochelari, căşti, antifoane folosite în lucrul de zi cu zi în medii cu potenţial periculos sau care necesită măsuri de protecţie suplimentare.

Toate tipurile de încălţăminte se încadrează în normele EN ISO 20345 specifice articolelor de siguranţă cu folosire profesională. Acestea garantează concordanţa produselor cu exigenţele fundamentale şi adiţionale ale articolelor de încălţăminte de protecție cu folosire profesională. Încălţămintea este echipată cu un bombeu de siguranţă conceput să furnizeze o protecţie împotriva şocurilor la un nivel de energie maxim care echivalează cu 200 Joule, înălţimea de siguranţă liberă rămânând de 14 mm, precum şi împotriva unei striviri cauzate de o forţă de până la 15 kN (cca. 1.500 kg), cu aceeaşi înălţime de siguranţă liberă.

triton text

Gamele entry-level care sunt corespunzătoare unor medii de lucru cu cerinţe minime de siguranţă sunt cele SBP şi S1. Bocancii S’MART MARK au clasa de protecţie SBP și sunt rezistenţi la şocuri şi hidrocarburi, fiind dotaţi cu bombeu metalic şi lamela antiperforatii. Pantofii de protecţie S’MART SAM se încadrează în clasa S1, având proprietăţi antistatice, de rezistenţă a tălpii la hidrocarburi, bombeu metalic şi absorbţia energiei la călcâi ce limitează şocurile generate de lucrul pe teren cu obstacole sau denivelări. Aceştia sunt potriviţi pentru munca pe şantiere de construcţii, în fabrici, în industria auto şi oriunde sunt impuse norme minime de protecţie a lucrătorilor.

Un plus de siguranţă este asigurat de bocancii și pantofii S’MART EDY, care au, pe lângă proprietăţile de baza de mai sus şi o lamelă antiperforații, element care le conferă standardul de protecţie S1P. De asemenea, talpa din poliuretan şi super-poliuretan cu densitate dublă îi conferă o rezistenţă îmbunătăţită la hidrocarburi şi abraziuni.

Pentru lucrul în medii de înaltă securitate, dotate cu dispozitive de detectare a metalului (aeroporturi, închisori, centrale nucleare) Triton a importat bocancii şi pantofii S’MART RAY care se diferenţiază prin bombeul şi lamela antiperforare din compozit, făcând parte din clasa de protecţie S3.

Prin oferirea unor soluţii complete în ceea ce priveşte echipamentele de protecţie a muncii, Triton urmăreşte promovarea unui mediu de lucru sigur, în concordanţă cu normele europene valabile în orice domeniu de activitate.

 

SC TRITON SRL

Membru al Reţelei Tehnik

B-dul Aurel Vlaicu,

Nr 217, CONSTANŢA

Tel. 0241 – 693.210

Fax. 0241 – 615.725

office@triton.com.ro

www.triton.com.ro

www.reteaua-tehnik.ro