TRITON NOILE MASINI DE FASONAT SI TAIAT FIER-BETON

În 2013, Triton şi-a lărgit gama de produse cu cinci noi utilaje de fasonat şi tăiat oţel: Minibend GW35D-4, Maxibend GW42D-4, Minicut GQ35D, Maxicut GQ42D si Combi GQW3-/25. Cu o utilizare răspândită în producţia de utilaje, autovehicule sau în industria construcţiilor, aparatele se adresează tuturor producătorilor care lucrează cu armături.

Maşinile de îndoit fier beton Minibend GW35D-4 și Maxibend GW42D-5 de la Triton au o structură compactă şi flexibilă. Sunt uşor de operat, fiabile, performante, uşor de reparat şi întreţinut, cu un design atractiv şi inovator. Utilajele sunt dotate cu reductor care poate îndoi bare de oţel Q235, cu diametre de până la 35/42 mm, ori C45 clasa II, cu diametre maxime de până la 28 mm, în forme diferite, în funcţie de necesităţi. Cele două au o funcţie automată de îndoire şi profilare în urma alimentării manuale a materialului. Maşinile sunt compuse din mecanism de antrenare, batiu şi masă de lucru. În ceea ce priveşte mecanismul de antrenare, discul de lucru se roteşte datorită transmisiei de la motor prin curele trapezoidale, fulii şi reductor. Dispozitivul de ajustare a unghiului este montat pe discul de lucru pentru a obţine operarea automată.

Seria GQ35-42D este destinată tăierii fier betonului cu diametrul de până la 35/42 mm şi este adecvată pentru o gamă largă de tije rotunde, plate sau pătrate din oţel destinată în special lucrărilor din construcţii.

Carcasele sunt alcătuite din fontă ductilă, oferind o rezistenţă sporită, iar arborele interior, cutia de viteze şi tija de conectare din oţel sunt de calitate ridicată.

Utilajele au fost supuse la numeroase teste de anduranță care au contribuit la proiectarea unor aparate cu o durată îndelungată de viață. Viteza de lucru a Minicut și Maxicut este cu până la 50% mai rapidă comparativ cu utilaje similare.

Maşina de tăiat şi îndoit fier beton Combi GQW30/25 este prevăzută cu un tăietor de oţel montat pe una dintre laturi. Cu o rezistenţă de maxim 450 N/mp, aparatul permite îndoirea unei tije de diametru 30 mm şi tăierea uneia de 24 mm.

Ambele funcţii pot fi folosite independent şi oferă avantajele utilizării unui singur utilaj, reducând costurile şi timpul de lucru. Arborele principal al Combi GQW30/25 acţionează prin platoul principal de îndoire al maşinii şi prin intermediul unui excentric mecanismul culisant, care are fixat la capăt lama dispozitivului tăietor.

Gama de mașini de fasonat și tăiat Minicut, Maxicut, Minibend, Maxibend și Combi sunt importate de către Triton, alăturându-se importurilor de aparate de sudură și accesorii, echipamentelor de protecția muncii, sculelor de mână, a celor destinate service-urilor auto, organelor de asamblare și altor game de produse care transformă Triton într-unul din cei mai importanți distribuitori la nivel național de scule, accesorii, utilaje și echipamente pentru construcții.

 

 

SC TRITON SRL

Membru al Reţelei Tehnik

B-dul Aurel Vlaicu,

Nr 217, CONSTANŢA

Tel. 0241 – 693.210

Fax. 0241 – 615.725

office@triton.com.ro

www.triton.com.ro

www.reteaua-tehnik.ro