TELEMETRU CU LASER GLM 100 C PROFESSIONAL DE LA BOSCH

Înainte de a demara orice tip de proiect, una dintre cele mai importante operaţiuni o reprezintă procesul de măsurare, care necesită precizie maximă. În funcție de aceasta se stabilesc: amploarea proiectului, materialele de lucru și resursele umane necesare. Dacă în urmă cu ceva timp, etapa măsurătorilor unui proiect cerea cunoștințe, dispozitive speciale cu utilizare dificilă și atenție sporită din partea celui care o efectua, astăzi această operațiune se poate efectua în doar câteva minute.

Telemetrul cu laser GLM 100 C Professional de la Bosch reprezintă soluția inteligentă pentru transferul și documentarea măsurătorilor.

GLM 100 C Professional a dus la simplificarea și mărirea vitezei fluxului de lucru prin transferul de date către telefoane, tablete sau PC. Poate fi conectat prin Bluetooth, cu aplicaţia „GLM measure&document“ App, la dispozitive mobile cum ar fi smartphone-uri și tablete. Mai mult, este singurul produs din piață prin care datele pot fi descărcate către Windows PC, prin portul USB integrat. De asemenea, dispozitivul oferă posibilitatea expedierii prin e-mail a imaginii, listei valorilor măsurate sau a întregului proiect în format PDF. Simplu, rapid şi precis!

Permite adăugarea de informaţii ca text sau audio

GLM 100 C Professional permite atribuirea clară a rezultatelor de măsurare prin informaţii încă din momentul trasării proiectului. Mai mult de atât, sistemul a fost gândit astfel încât i se permite utilizatorului să editeze extrem de ușor fotografiile, prin poziţionarea obiectelor, săgeţilor şi unghiurilor. În plus, utilizatorul poate să adauge informaţii suplimentare la proiect, ca text sau audio.

 

• Senzor înclinație pe două axe – pentru o funcționalitate sporită;

• Display mare, iluminat, cu senzor automat de lumină și înclinare;

• Mărirea capacității de memorare a măsurătorilor – până la 50 de măsurători + 1 valoare constantă;

• Acumulator Li-Ion battery – pentru o mai mare autonomie și încărcător Micro-USB;

• Precizie de măsurare ± 1.5mm.

SC EUROTECH S.R.L.

Membru al Reţelei TEHNIK

Iasi, România

Splai Bahlui Mal Stang 25 B

cod postal: 700029

Tel: 0232/231.435

Fax: 0232/266.364

sales@eurotech-iasi.ro

www.eurotech-iasi.ro

www.reteaua-tehnik.ro