SEBO, PUTERE SI PERFORMANTA

Domeniul curățeniei a fost întotdeauna un domeniu greu, mai ales în mediul privat care este lăsat, de multe ori, pe ultimul loc. Compania Shark Technology este una dintre companiile care s-a menținut pe piață în tot acest timp datorită serviciilor oferite. Compania a fost înființată în anul 1999, în Baia Mare, Maramureș, iar în anul 2009 compania și-a mutat sediul central în București. Shark Technology are o experiență de peste 10 ani în comercializarea sistemelor de curățenie, atât pentru casă, cât și pentru uz profesional.

Din anul 2009, Shark Technology SRL este unic importator pentru Vax Anglia, aparate de spălat covorul și aspiratoare, Sebo Germania, aspiratoare echipate cu electrobătător pentru covoare și saltele, Laurastar Elvetia, sisteme de călcat pentru casă, Oreck America, purificatoare de aer, Rubbermaid USA, mop-uri și găleți profesionale, Trebs Olanda, mop-uri electrice cu aburi pentru casă.

Aparatul profesional VCW-04

Este un aparat recomandat pentru uz profesional, perfect pentru firme de curățenie, hoteluri, spălătorii auto sau de covoare, pensiuni, instituții sau spații de birouri. Acesta spală prin injecție-extracție, șamponează și usucă covoarele fără să fie scoase din interior. Fiind dotat cu un kit pentru tapițerie, aparatul poate curăța chiar și în interiorul mașinii.

Tehnologia patentată Dual V oferă putere de aspirare constantă, foarte puternică, iar covoarele vor fi uscate foarte repede. Periile rotative ridică mizeria și petele de la baza covorului, în timp ce jeturile puternice pompează soluția de curățare în profunzimea covorului pentru a îndepărta mizeria, mirosurile neplăcute și alergenii. Aparatul profesional VCW-04 este potrivit pentru orice tip de covor sau tapițerie.

Sistemul de spălare și uscare cu aer cald al covoarelor și mochetelor îmbunătățește performanța curățeniei, iar, datorită sistemului unic de rotire a periilor, curățenia covorului se face în profunzime.

În plus, VCW-04 are și accesorii de spălare atașate de acesta care sunt ideale pentru curățarea scărilor, tapițeriei sau interiorului mașinii. Are o capacitate și o rază mare de spălare, dar și o viteză ajustabilă a periei pentru curățarea diverselor tipuri de covoare.