ROSEMOR – ECHIPAMENTE PROFESIONALE DE CURATARE A SCARILOR RULANTE

Rosemor International a aliniat recent patru generaţii diferite de echipamente folosite de clienții din întreaga lume, în atelierele companiei. Acest lucru arată foarte bine cei 16 ani de inovaţii şi dezvoltare tehnică în domeniul echipamentelor profesionale de curățare a scărilor rulante. Echipamentul „Alta 20”, construit în anul 2000, reprezintă modelul original Rosemor adus de la Tennant, acesta fiind cunoscut și sub numele Rotomac 300. Panoul de control şi multe alte caracteristici importante au fost modernizate, astfel a fost dezvoltat modelul următor: Rotomac 330, cu aproximativ cinci ani mai târziu.

Maşina a fost adaptată pentru a fi mai rapidă şi mult mai eficientă, numărul periilor crescând de la 6 la 11. Astfel, s-a ajuns la modelul Rotomac 360, în anul 2013 și în cele din urmă, cel mai nou model, ET15B cu 15 perii şi cu o baterie de rezervă la bord. Cel mai recent model include o opţiune de conectare a ataşamentului T10 pentru a activa o curăţare rapidă a parții orizontale a scărilor rulante sau a benzilor rapide rulante folosind rezervoarele de la modelul ET15B, dar şi sursa de alimentare. Astfel, se salvează spaţiul de stocare, iar costurile de operare se reduc.

Cea mai veche maşină a fost acum îmbunătăţită şi este ca nouă. Aceasta a fost transformată astfel încât să includă caracteristicile şi componentele electronice ale celui mai nou model. Maşinile sunt construite folosindu-se numai materiale durabile şi de înaltă calitate împreună cu o inginerie de înaltă precizie, astfel, această maşină poate acum efectua lucrări de calitate pentru un timp îndelungat.

rosemor text

Noul model

Modelul T10i a fost conceput pentru clienţii care execută operațiuni de curăţare adâncă, doar a părții orizontale a scărilor rulante ori a benzilor rapide rulante.

Rotomac ET15B şi T10, disponibile la nivel mondial

Compania Rosemor este pe deplin angajată să se asigure de cele mai bune rezulate ale clienţilor săi şi să prevină costurile inutile. Compania oferă tuturor clienţilor un training complet, la nivel global. De asemenea, de curând, a fost realizat și un training video online care poate fi vizionat atât pe site-ul Rosemor, cât şi pe canalul de YouTube al companiei, în orice moment. Training-ul video online arată în detaliu cum se operează şi se întreţine maşina.

www.rosemor com. / .net / .ru / .ro