ROSEMOR A LANSAT PRIMUL VIDEO DE TRAINING ONLINE

Compania britanică Rosemor International a lansat primul video online pentru training pentru echipamente profesionale de curăţare a scărilor rulante. În video sunt prezentate modelele Rotomac ET15B, T10 şi T10i. Urmând aceste instrucţiuni, utilizatorii din întreaga lume care au achiziţionat echipamente marca Rosemor pot vedea cum se pregatesc echipamentele pentru operare, metode de utilizare în siguranţă, dar şi sfaturi pentru optimizarea procesului de curăţare. Filmările au avut loc în renumita staţie londoneză, Paddinton şi la sediul companiei, având o durată de cinci zile. Filmul poate fi văzut atât pe site-ul companiei Rosemor International, pe canalul de Youtube al companiei, cât şi pe Easy Engineering TV.

Rotomac este gama de maşini de curăţare a scărilor rulante. Modelul companiei Rosemor este uşor şi rapid de folosit, oferind o curăţare profundă a scărilor rulante, atât pe verticală, cât şi pe orizontală, scările rulante revenidn la aspectul strălucitor. Compania a lansat modelul acesta în anul 2013, modernizat şi înlocuit de Rotomac 360. Furnizor mondial al dealeri-lor şi utilizatorilor finali, Rosemor a s-a asigurat că acestă maşină se potriveşte tuturor nevoilor de curăţare a scărilor rulante.

 

Modelul Rotomac ET15B are acum 15 perii rotative care au patru lungimi difertite şi materiale pentru a curăţa şi mătura murdăria de pe trepte, în maşină. Periile sunt modul eficient şi sigur de curăţare a treptelor pas cu pas pentru a nu se deteriora benzile de rulare. Noul panou iluminat este construit pentru a susţine utilizarea substanţială şi evitarea folosirii greşite. Maşina este încă alimentată la reţea, însă acum are şi un acumulator nou construit. Acest lucru le permite utilizatorilor să scoată în condiţii de siguranţă maşina de pe trepte în caz de urgenţă (de exemplu, în cazul unui defect de electricitate). În plus, este inclusă şi o nouă priză care permite ataşamentelor modelului T10 să fie conectate pentru efectuarea unei întreţineri rapide sau pentru folosirea modelelor ET15B şi T10 împreuna ca dispozitiv de curăţare a benzilor rapide rulante.

www.rosemor.com / .net / .ru / .ro

 

Video-ul poate fi vizualizat pe Easy Engineering TV aici: http://tv.easyengineering.ro/?p=2153