Compania REMS şi-a început istoria în anul 1909, producând scule pentru prelucrarea ţevilor destinate instalaţiilor sanitare şi de încălzire. Începuturile producţiei au constat în fabricarea sculelor de mână mecanice, avansând în timp şi pe partea de automatizări electrice. Sculele produse sunt menite să facă munca instalatorilor mai rapidă, mai uşoară şi mai rentabilă. Fondatorul companiei a fost Christian Foll. În momentul de faţă, compania este unul dintre principalii producători de maşini şi scule pentru prelucrarea ţevilor. Datorită tehnologiilor inovatoare şi a calităţii înalte, produsele sunt apreciate în întreaga lume.

REMS a privit întotdeauna calitatea produselor ca fundamentul încrederii clienţilor, aceasta însemnând mult mai mult decât precizia dimensiunilor. Se bazează pe un sistem cuprinzător de asigurare a calităţii, care începe cu primirea cererii din piaţă şi continuă în toate etapele de proiectare şi producţie, iar apoi cu analiza sistematică a comportării în exploatare. Fabrica dispune de metode moderne de măsură şi inspecţie pe durata întregului proces de fabricaţie. De asemenea, toate produsele sunt periodic supervizate şi aprobate de instituţii specializate din domeniu.

Toate sculele sunt fabricate în Germania, la fabrica REMS situată în Waiblingen, lângă Stuttgart, în centrul industriei high-tech germane, unde sunt folosite sisteme moderne pentru cercetare, dezvoltare şi producţie. Un lucru interesant, specific industriei germane, este faptul că există angajaţi care lucrează de patru generaţii în fabrică, aceştia folosidu-şi cunoştinţele pentru dezvoltarea şi realizarea unor produse de calitate înaltă.

 

REMS Pull

Sunt aspiratoare puternice, robuste, destinate aspirării prafului, murdăriilor şi a lichidelor. Sistemul brevetat de autocurăţare permanentă a filtrului este ideal pentru desprăfuirea aerului în timpul operaţiunilor de găurire, debitare, carotare sau şlefuire. Aceste produse sunt certificate pentru aspirarea prafurilor toxice din categoria L. REMS Pull sunt aspiratoare compacte, cu greutate redusă, uşor manevrabile, ideale pentru atât pentru companii mici cât şi pentru unităţile industriale. REMS Pull L are numai 12,5 kg iar REMS Pull M numai 12,7 kg.

Aspiratoarele REMS Pull L şi REMS Pull M sunt prevăzute cu un dispozitiv ingenios şi brevetat de autocurăţare a filtrului, care împiedică obturarea acestuia, fiind extrem de eficient la aspirarea microparticulelor de praf. Filtrul cu burduf este curăţat automat la un interval de 15 secunde, cu ajutorul unui jet de aer puternic. Puterea de aspirare rămâne permanent constantă. REMS Pull M este prevăzut şi certificat pentru aspirarea prafurilor toxice din categoria M, cu debit volumetric reglabil electronic, selector pentru reglarea puterii de aspiraţie în funcţie de diametrul furtunului de aspiraţie (21, 27, 35 mm) şi cu capac pentru racordul furtunului de aspiraţie. Sarcina statică se descarcă în carcasa superioară care este legată la pământ, prin intermediul tubului metalic de aspiraţie, mânerului conductor electric, furtunului de aspiraţie conductor electric, prelungitorului de furtun conductor electric şi a racordului conductor electric pentru furtunul de aspiraţie.

Preţ: 479.00 euro + tva.

Preţ redus: 438 euro + tva.

 

REMS Krokodil 125

REMS Krokodil 125 este o maşină cu sculă diamantată de rostuit şi debitat, folosită pentru cele mai diverse materiale, precum: betonul, betonul armat, zidăriile de orice tip, piatra naturală, şapele de orice tip. Sania cu suprafaţă de contact integrală şi pânzele diamantate mobile permit începerea precisă şi sigură a lucrului, fără praf, urmată de un avans uşor şi linear. REMS Krokodil 125 este ideală pentru execuţia canalelor necesare pozării ţevilor şi cablurilor electrice din instalaţiile de încălzire, sanitare, electrice, de climatizare şi răcire. Este dotată cu un sistem electronic multifuncţional cu limitator de curent de start pentru pornirea lentă şi intrarea precisă în material a pânzei diamantate şi cu limitator automat de turaţie pentru reducerea zgomotului produs.

Preţ: 679.00 euro+tva

Preţ redus: 592.00 euro+tva

 

REMS CamSys

Reprezintă un sistem de inspecţie video cu greutate redusă, uşor de manevrat, folosit la inspecţia şi diagnoza tehnică a ţevilor, canalelor, coşurilor de fum, la inspecţia necesară după curăţarea ţevilor, la recepţia noilor instalaţii sau a reparaţiilor executate. Greutatea redusă a controlerului, de numai 0,4 kg, permite folosirea universală chiar şi în cele mai înguste locuri. Monitorul color de 3,5 inch, cu tehnologie modernă TFT/LCD se remarcă prin imagini clare care pot fi salvate pe un card de memorie SD, în vederea documentării lucrărilor de inspecţie. Alimentarea se face cu acumulatori sau de la reţea. Sistemul este dotat cu o cameră video specială, color, cu rezoluţie înaltă, cu senzor de imagine CMOS şi opt LED-uri extrem de luminoase, albe, cu luminozitate reglabilă până la 1.700 mcd şi fascicul concentrat pentru imagini color la luminozitate constantă.

Preţ: 1,980.00 euro+tva

Preţ redus: 1,785.00 euro+tva

 

REMS Helix VE

REMS Helix VE este o maşină de înşurubat/găurit cu acumulatori, puternică şi ergonomică. Greutatea redusă, de numai 1,3 kg, carcasa bine echilibrată dar şi forma sa ergonomică permit folosirea doar cu o singură mână. REMS Helix VE se poate utiliza oriunde, deasupra capului, în locurile restrânse, fiind ideală pentru lucrările de montare, demontare sau reparaţii. Sistemul de acţionare electro-mecanic performant este alcătuit dintr-un puternic motor cu acumulatori, de 14,4 V, 300 W şi o planetară robustă, cu 2 trepte, prevăzută cu rulmenţi de precizie.

Preţ: 329.00 euro+tva

Preţ redus: 305.00 euro+tva

 

Contact

Pop Călin Cristian

Manager Vânzări

REMS România

Ilinco SRL

Orizontului 27, 407035,

Apahida, Cluj

Mobil: +40 723 62 99 20

E-mail: calin.pop@rems.de

Web: www.rems.de