LXNJ01 este cel mai recent produs al gamei extinse de 18V LXT Litiu-Ion, cu peste 65 de instrumente alimentate de o baterie de 18V Litiu-Ion, care ajunge la o încărcare completă în numai 30 de minute. LXNJ01 este propulsat de un motor MAKITA, cu 1.900 de rotații pe minut, pentru o tăierea rapidă și fără probleme.

Vârful se rotește la 360°, pentru a răspunde cerințelor direcției de tăiere și are o rază de tăiere de  4,5 cm (marginea interioară) și 5 cm (marginea exterioară). Capacitatea mărita a LXNJ01 face ca utilajul să fie ideal pentru tăierea tablei de acoperiș cu grosimi de pâna la 1,51 mm. “Odată cu lansarea noului LXNJ01, MAKITA continuă să ofere constructorilor soluții pentru tăierea metalului, cu o putere de 18 volti LXT,” a declarat Mario Lopez, managerul de produse cu acumulator MAKITA. “LXNJ01 este proiectat pentru a tăia tabla ondulată de acoperiș, tablă și oțel inoxidabil și își face treaba făra cablu. Este ideal pentru acoperișuri metalice și pentru terase, HVAC, cât şi pentru ateliere specializate.”

La tăiere, chips-urile de metal dispuse convenabil sub materialul de tăiere, lucru ce ajută la prevenirea deteriorării suprafeței de lucru. În plus, modelul este dotat cu un sistem de avertizare a capacității bateriei. Când este nevoie de a reîncărca bateria, se aprinde un indicator luminos și se oprește automat motorul pentru a notifica utilizatorul de acest fapt. O caracteristică suplimentară este funcția anti-repornire, care împiedică motorul să pornească atunci când bateria este introdusă având comutatorul blocat pe pornit.

About The Author