POMPA DE SAPA BRINKMANN ESTRICHBOY DC450

Este una dintre cele mai cunoscute transportoare de șapă. Funcționează cu turație constantă, are un consum scăzut de combustibil, iar nivelul de zgomot este redus. Malaxorul se cuplează automat și axa de tracțiune se aduce la înălțimea de mers corectă cu ajutorul unui mâner al reglajului paralel.

Capacul și axul sunt zincate, iar carcasa este acoperită cu un lac special. Plăcile de uzură sunt executate din oțel, mecanismul de rulare este robust și integrat în carcasă, cu frână mecanică și reglaj paralel, admis în traficul stradal până la viteze de 80 km/h. Este echipată cu instalație automată de ungere acționată electric și un întrerupător în caz de avarie.

Are o capacitate de pompare de 3,8 mc/h pe o distanță maximă de 170 m, iar înălțimea de pompare ajunge la 90 m.

Specificații:

– Motor Diesel Deutz în 3 cilindri ce dezvoltă 42 CP la 2.300 rpm, cu răcire pe bază de ulei.

– Volum rezervor 58 l.

– Rezervor malaxor de 260 l sub presiune, cu evacuare mediană.

– Nivel de zgomot 96 db(A).

– Greutate: 1.600 kg.

pbt text

Putzmeister Mixokret M 740 DB noua generatie

Fiind deja la a patra generație, Putzmeister Mixokret M740 DB aduce îmbunătățiri capotei care este mult mai ușoară comparativ cu modelele precedente, un șasiu mult mai stabil, un panou de control ușor de folosit dotat cu un display care indică nivelul bateriei, al combustibilului și al orelor de funcționare.

Este dotată cu un motor diesel Deutz în trei cilindri ce dezvoltă 45 CP la 2.500 rpm. Volumul rezervorului este generos ajungând la 60 l. Sistemul de depresurizare este automat existând și un sistem de ungere central automat. Nivelul de zgomot ajunge la 83 db(A) iar greutatea totală nu depășește 1.740 kg.

Specificații:

– Rezervor malaxorului ajunge la 260 l, cu evacuare mediană.

– Capacitate de pompare de 4,6 mc/h.

– Distanța de pompare: 180 m.

– Înălțimea de pompare: 90 m.

 

PROFI BAUTECHNIK SRL

Com. Chiajna, Str. Industriilor,

Nr.10, Ilfov

office@profibautechnik.ro