Perormante de top – taietorul de beton-asfalt BFS 1350

Tăietorul de asfalt-beton Wacker Neuson BFS 1350 completează gama existentă, având un diametru al lamei de tăiere de 500 mm. La fel ca întreaga gamă de tăietoare, are design eficient şi o viteză de tăiere mai mare cu aproximativ 20%.

“Întraga noastră gamă de tăietoare oferă performanţe unice de tăiere pentru această clasă . Nu contează dacă vorbim de modelele cu diamtre mai mici sau mai mari“, explică Dennis Vietze, Product Manager pentru Sisteme de Demolare, Wacker Neuson. „Acest lucru se datorează mărimii tăietoarelor, care sunt concepute astfel încât să ofere un maximum de energie care este

transferată apoi betonului ori asfaltului“. Centrul de gravitaţie se află exact deasupra arborelui de tăiere care, de asemenea, aplică presiune pe lamă atunci când se efectuează o operaţiune, rezultând o putere de tăiere crescută.

Un alt avantaj este designul ergonimic care uşurează lucrul şi face practic viaţa mai uşoară, pe şantier, pentru operatori. Mânerul se poate ajusta individual şi îi permite utilizatorului să preia o poziţie de lucru care să nu fie obositoare. Greutatea este de asemenea redusă, putând fi uşor transportat.