PAKELO, PARTENER AL BRIDGESTONE CHAMPIONS CHALLENGE TROPHY

În 2016 Pakelo a stabilit un parteneriat interesant, fiind sponsorul oficial al campionatului de motociclism „Bridgestone Champions Challenge” (CIV), un campionat cu un singur furnizor de anvelope administrat de Idealgomme și MC Derapassion Bikers. Luca și Fabio Raggi de la Idealgomme au condus Trofeul timp de opt ani, crescându-l până a devenit un punct de referință în cursele non-profesionale de motociclete. Șapte runde disputate pe cele mai bune circuite Italiene și două categorii (clasa 600 și 1000) deschise piloților experți și nu numai.

O parte din familia Bridgestone

Champions Challenge este, de asemenea, proiectul DIDI, “Differently Disabled”. Mai mult de 20 de piloți cu diferite forme de handicap proveniți din toată lumea se autodepășesc având rezultate reale si arătând că voința de fier și competitivitatea sunt ceea ce au nevoie pentru a reuși sa depășească barierele.

De la bun început Pakelo a simțit o atracție naturală pentru sportivitatea acestui trofeu. Acest sentiment a fost confirmat în timpul conferinței de presă care a avut loc în timpul primei etape a Trofeului la Circuitul Vallelunga. Fiecare pilot a primit un kit de test de la Pakelo care conținea o cutie de 5L de ulei de motor Kripton MBK și un spray de lanț Pakelo Lube Spray.

img_0617-600x400

Cu toate acestea, simpla sponsorizare a unui campionat este diferită de câștigarea încrederii piloților și a mecanicilor lor. Adevărata satisfacție a celor de la Pakelo, in acest campionat, a venit odată cu interesul manifestat de Massimo Piras, primul pilot care a echipat motocicleta # 54 MV Agusta F3 cu lubrifianții Pakelo. Acesta a cerut si un sfat de specialitate pentru alte motociclete ale echipei sale, „Punto Moto Corse” din Arezzo (Italia), echipă de curse condusă de Luigi Scassa, un talentat preparator cu experiență în MotoGP și Superbike. Massimo Piras concurează în Bridgestone Champions Challenge de șase ani. Limbajul lui este limbajul motocicletelor. Este genul de persoană care înțelege cu adevărat și apreciază legătura fizică între pilot și motocicleta sa și care simte că lubrifianții nu mai sunt aceiași ca inainte.

O altă poveste interesantă este aceea a lui Luca Girardi de la GRG Racing Team, echipă nou-născută, cu sediul la Milano, care a obținut rezultate incredibile în timpul acestui sezon și intenționează să extindă numărul de piloți pentru 2017. Luca este pe locul întâi in grupa 1000 GOLD, cu Kawasaki-ul sau ZX-10R # 28. El a contactat compania Pakelo pentru o problemă de zgomot la cutia de viteze si care a fost rezolvată cu ușurință de către un lubrifiant special din seria PAKELO GEAR MBK.

Pentru orice detalii despre lubrifianții Pakelo in Romania, puteți contacta unicul importator:

 

EVIA UTILAJE SRL

Str. Drumețului, Nr. 57, Sector 3

031891 București

Mob.: 0720.261.111

office@eviautilaje.ro;

www.eviautilaje.ro