NOUL SISTEM DE SINE DE GHIDARE FSN DE LA BOSCH

Unul dintre liderii pe piaţă în producţia de accesorii – Bosch, oferă un program universal pentru fiecare domeniu de utilizare şi pentru toate grupurile ţintă. În vederea asigurării calităţii şi în avantajul clientului, Bosch produce cea mai mare parte din accesorii în propriile fabrici.

Permanenta colaborare cu specialiştii în domeniu a condus către apariţia inovatoarelor şine de ghidare FSN compatibile cu ferăstraiele circulare GKS G, ferăstraiele verticale GST şi frezele GOF.

Aceste şine de ghidare îşi găsesc utilitatea în prelucrarea fără efort a pieselor de dimensiuni mari. Cu ajutorul piesei de legătură şi a şuruburilor excentrice ce fixează precis piesa de legatură în şinele de ghidare, se formează o legatură sigură şi autocentrată ce permite realizarea de unghiuri exacte.

De asemenea, pentru a fi mereu la îndemâna utilizatorului, piesa de legatură poate fi depozitată chiar în interiorul șinei. Stabilitatea perfectă a șinelor de ghidare, este garantată de șnururile din cauciuc aderente, montate pe spatele șinei.

Sistemul de șine de ghidare de la Bosch reprezintă o soluție inovatoare ce vine în sprijinul lucrărilor de precizie. Acestea permit utilizatorului să realizeze o tăiere constantă, lină și precisă, pentru materiale cu lungimi mari.

Designul practic şi inovator al şinelor de ghidare FSN de la Bosch, cu muchii rotunjite din plastic, permite mişcarea liberă a cablului electric sau a furtunului de aspirator, fără să existe pericolul ca acestea să se taie sau să se agaţe.

eurotech text

Dotate cu funcția “Protecţie anti-aşchii”, ce are ca scop prevenirea ruperii şi formării de şpanuri, şinele de ghidare FSN de la Bosch asigură realizarea unor tăieri exacte în condiţii de maximă siguranţă.

Bosch stabileşte noi standarde, nu numai în ceea ce priveşte dezvoltarea de scule electrice inovatoare pentru meseriaşi si industrie, ci şi în realizarea de accesorii calitative, menite să răspundă în totalitate cerinţelor profesioniştilor.

 

SC EUROTECH S.R.L.

Membru al Reţelei TEHNIK

Splai Bahlui Mal Stâng 25 B

Iaşi, România

Tel: 0232/231.435

Fax: 0232/266.364

sales@eurotech-iasi.ro

www.eurotech-iasi.ro

www.reteaua-tehnik.ro