MAKITA prezintă noul motofierăstrău cu acumulator – HCU02ZX2,  alimentat de două baterii de 18 volți, care atinge o putere totală de 36 de volți. Cu o lungime a șinei de tăiere de 30,5 cm și o viteză a lanțului de 8,38 m/s, HCU02ZX2 a fost proiectat pentru sarcini puternice.

Motoferăstraul HCU02X2 este cel mai nou produs din gama inovavatorului 18V X2 LXT. Oferă o putere 36 Volți (putere și autonomie), fiind propulsat de aceeaşi baterie LXT 18V, folosită la construirea a mai mult de 65 de alte sculele electrice.

“Instrumentele principale din trusa cu scule a constructorului, cum ar fi mașina de găurit și cea cu percuție pe platforma de 18 volți satisfac nevoile unui șantier, dar sculele electrice secundare, cum ar fi ciocanele rotopercutoare și alte echipamente au nevoie de mai multă putere”, a declarat Mario Lopez, managerul de produse cu acumulator MAKITA. “MAKITA înțelege importanța de a rămâne în cadrul platformei mai puternice, de 18 Volți, care este și preferată de majoritatea constructorilor, astfel încât, în 2012, am lansat un ciocan rotopercutor denumit X2, alimentat de două baterii de 18 volți (putere şi autonomie). Acum, am reusit sa livrăm și o soluție X2 18V pentru motoferăstrăul cu lanț HCU02ZX2, care oferă o putere de 36 volți”, a completat Lopez.

About The Author