NOUL FERASTRAU CU LOGO-UL ECHIPEI NATIONALE DE FOTBAL MEXICANE

Compania Makita, sponsorul oficial al Echipei Naționale de fotbal mexicane (Federacion Mexicana de Fútbol, sau “FMF”), a creat un fierăstrău special, pentru rândurile tot mai mari de antreprenori hispanici care sunt fani ai FMF.

“Pasiunea și loialitatea fanilor FMF este de neegalat în lumea fotbalului”, a spus Raquel Portillo, specialist în marketing la Makita. “Cum Cupa Mondială 2014 se apropie rapid, Mexicul se luptă în rundele de calificare și frenezia fanilor FMF s-a intensificat. Noul model de fierăstrău – care poartă culorile verde, alb și roșu ale echipei FMF – este un simbol puternic, prin care vrem să oferim sprijin fanilor”, a mai spus Raquel Portillo.

Ferăstrăul Makita A-95928-10 are caracteristici premium și este proiectat pentru aplicații în construcții de clădiri. Fiecare dintre cei 24 de dinți ai lamei au formă de M, cu două puncte de tăiere, astfel încât ferăstrăul taie rapid, cu finisaj neted, tipic modelelor cu o lamă cu 48 de dinți. Modelul este indicat pentru tăierea de lemn dur, lemn tratat sub presiune, placaj, OSB, cherestea etc.