NOUL FERASTRAU CIRCULAR LS1018

LS1018, noul model de ferăstrău circular Makita oferă capacitate mare de tăiere și precizie maximă, fiind potrivit pentru aplicații care variază de la prelucrarea lemnului fin la tâmplărie pentru construcții generale.

“Ferăstraiele circulare Makita sunt lideri în categoriile lor, iar LS1018 este cel mai recent plus față de această extindere a gamei de produse”, a declarat Joe Soto, Product Manager. “Acest model versatil oferă o tăiere lină și precisă într-o gamă completă de materiale, de la lemn de esență tare la cel de esență moale, rășinoase, placaj și alte variații ale lemnului”, a adăugat Soto.

Ferăstrăul LS1018 este propulsat de un motor cu acționare directă 13 AMP cu soft de start. Frâna electrică oferă un plus de confort. Modelul este ușor de folosit și se remarcă prin precizie, zgomot redus la tăierea materialului, vibrații scăzute și viteza mare de tăiere.

Funcțiile suplimentare includ o lamă 40T de înaltă calitate, precum și un sistem care permite utilizatorului să vadă prin lamă în momentul în care execută o lucrare. Se poate vedea ușor linia de ghidare și vârful lamei. Instrumentul este prevăzut și cu ghidaj de adâncime gradat. Designul ergonomic și mânerul cauciucat oferă un plus de confort, iar mânerul de transport este poziționat în partea de sus a instrumentului pentru ca deplasarea să se realizeze mai ușor. LS1018 cântărește doar 43,7 kg.