NOUL COMPERSOR MOBIL CPS 275

Construit ţinând cont de principii precum fiabilitatea şi flexibilitatea, noul compresor mobil CPS 275 KD este dotat cu un motor Kubota de 74 CP, are o carcasă specială pentru reducerea zgomotului dar şi un panou de control inovator, pentru navigare uşoară.

Cu o lungime totală de 3.760 mm, lăţime de 1.670 mm şi înălţime de 1.470, noul compersor mobil este la fel de manevrabil pe cât este de puternic. Greutatea operaţională ajunge la 1.420 kg iar capacitatea rezervorului este de 130 l, mai mult decât suficient pentru a asigura o operare fără întrerupere.

„Cea mai impresionantă caracteristică a modelului CPS 275 aş spune că este durabilitatea sa fără precendent” explică domnul Eric Massinon, Product Manager în cadrul CP Energie Portabilă. Compresorul are o serie de caracteristici pentru întreţinere incorporate care vor adăuga în cele din urmă la viaţa echipamentului. Aceste caracteristici includ: o suspensie cu bară de torsiune – pentru o durabilitate mărită, gărdă la sol ajustabilă, un panou de control inovator şi intervale de funcţionare fără a fi nevoie de întreţinere, de peste 500 ore.